2777
2789
عنوان

بچه ک اومد شوهرتون چه تغییراتی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا پشت ادم میلرزه ک بچه بیاره چرا بعضیا اینجورین اخه

به خدا.چند بار من شاکی شم؟.گفتم هر جور راحتی بخواب. همچینم میخوابه هاااااا.با بچه رفااکسی تا صبح بیدار یه یه ربع بچه رو نگه نمیداشت من دراز بکشم.هبییییی.حالا پرو هم هست بچه ی دیگه بیاریم.خلم مگه

زندگیتون کلا تغییر میکنه اما قرار نیس شوهرتون دوستون نداشته باشه اتفاقا وقتی میبینید که برا بچتون ذو ...

من از این میترسم ک با بچم اذیتم کنم چون کارایی ک باخواهرشون میکردنو یادمه😔

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

بله بهتر شد خداروشکر من بعد ازدواجم زود باردار شدم چون زیاد عقد بودیم فک میکردم همدیگرو شناختیم ولی بعد ازدواج و بارداریم هر روز دعوا داشتیم و چه شبا ک تاصبح گریه میکردم بعد دیگه کم کم اخرای بارداریم ک شکمم گنده شد یادش افتاد باردارم و بم میگفت حالا بارداری نمیخوام جوابت بدم میدونم کش میاد و دعوا میشه...کلا بیرون رفتناش کم شد بعدش دیگه هرجام میرفت بچه رو میبرد با خودش خسته میشه زود برمیگرده ....یا شایدم ما همدیگرو شناختیم و فهمیدیم دیگه😑😂

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

به خدا.چند بار من شاکی شم؟.گفتم هر جور راحتی بخواب. همچینم میخوابه هاااااا.با بچه رفااکسی تا صبح بید ...

میرفتی بچرو میزاشتی کنارش میگفتی نگهش دار تابرم چی درست کنم براش فلان کنم تا عادت کنه

بله بهتر شد خداروشکر من بعد ازدواجم زود باردار شدم چون زیاد عقد بودیم فک میکردم همدیگرو شناختیم ولی ...

چقد ذوق کردم برات ماهم الان اینجوری هستیم همش دعوا خداکنه ماهم خدا بهمون بچه بده درست بشه زندگیمون 

نه بابا هیچی نمیشه خیالت راحت اما کمی وزنت بالاتر رفت کمی با احتیاط فشار روت نیاد من از اول تا اخر د ...

والا من از خدامه.شوهرم میترسه وگرنه اصن مشکلی نیست🥴

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

مگه چیکار میکردن؟منظورتون شوهرته که با خواهرشون چکارایی کردنه؟

میخواست طلاق بگیره اینا میرفتن میاوردنش به زور از بچه هاش جداش میکردن ولی هرکار کردن اخرش اون کارخودشو کرد و جداشد