2777
2789
عنوان

بچه ک اومد شوهرتون چه تغییراتی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست
میرفتی بچرو میزاشتی کنارش میگفتی نگهش دار تابرم چی درست کنم براش فلان کنم تا عادت کنه

اخلاقم گنده چند بار به طرف یه چیزی رو بگم انجام نده دیگه نمیگم،یه بار واقعااا داشتم میمردم تا ۷ صبح بیدار بودم.گفت یه کم نگهش دار بخوابم.راس ساعت ۸ بیدارم کرد گفت بسه یه ساااعت خوابیدی بگیر بچه رو😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم مردک به همه درخواست میده بالاخره یکی قبول میکنه چندش

یکی اومده بود به من درخواست داده بود میگف بیا باهم س... ک.. س چت کنیم توبا شوهرت قهری روت فشار میاد کمرت درد میگیره زانو درد میشی نمدونم اعصابت به هم میریزه 

میدونی چیه اولش میگف دخترم😂😂

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

اخلاقم گنده چند بار به طرف یه چیزی رو بگم انجام نده دیگه نمیگم،یه بار واقعااا داشتم میمردم تا ۷ صبح ...

عجب ادمیه هاااا 😂😂😂

چقد ذوق کردم برات ماهم الان اینجوری هستیم همش دعوا خداکنه ماهم خدا بهمون بچه بده درست بشه زندگیمون

ممنون گلم ..انشالله ...فقط خودتو باید اماده کنی بارداری خیلی سخته مخصوصا ۳ ماه اول و آخر احساساتت اصلا دست خودت نیست برای من ک وسط جمع گریم میگرفت بزور خودمو کنترل میکردم😫😂 و اوایل ازدواج تا یک سال و بیشتر اینجوریه تا کامل رفتارای دو طرف دستتون بیاد 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

یکی اومده بود به من درخواست داده بود میگف بیا باهم س... ک.. س چت کنیم توبا شوهرت قهری روت فشار میاد ...

منکه کلا قبول نمیکنم چه زن چه مرد اینو تگ کردم بیاد اینجا خجالت بکشه ولی پوستشون خیلی کلفته بهشون برنمیخوره 

ممنون گلم ..انشالله ...فقط خودتو باید اماده کنی بارداری خیلی سخته مخصوصا ۳ ماه اول و آخر احساساتت اص ...

اره عزیزم درست میگی 

عهه الان دیدم به منم داده😂😂😂😂

به همه تو این تاپیک درخواست داده تا بالأخره یکی بگیره آدم بیخود

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
عجب ادمیه هاااا 😂😂😂

به خدا،کلا انگار وظیفه ی زن میدونه باید بشوره و بسابه،بپزه،بچه داری هم کنه.مثلا میگم حالا من امشب خستم  دو تا تخم مرغ بشکون.میگه تو هم برو جا من کار کن😐منم شام بپزم برات.اصلا عارش میاد این چیزا.به خودشم گفتما.گفتم تو اصلا هیچ مسئولیتی تو خونه قبول نمیکنی و مرد بیرون میدونی خودتو حرف بچه نیار اصلاااا

منکه کلا قبول نمیکنم چه زن چه مرد اینو تگ کردم بیاد اینجا خجالت بکشه ولی پوستشون خیلی کلفته بهشون بر ...

واقعا دنبال چین به همه درخواست میدن

به خدا،کلا انگار وظیفه ی زن میدونه باید بشوره و بسابه،بپزه،بچه داری هم کنه.مثلا میگم حالا من امشب خس ...

اره شوهرمنم همینه فک میکنه ننگه

من دایی های مامانم عین یه زن کار میکنن انقد کارشون تمیزه ک نگو ن ک بگی از سر باز میکنن ها میرم خونشون میبینم اینا چجوری کمک میکنن و کار میکنن میگم اینام مردن هاا ولی من شانس نداشتم کلا ن از نظر اخلاقش ن کمک میکنه ن خرج میکنه برا همون میترسم بچه بیارم

شما ک یکی دارین نیار بنظرم چون تمام سختیا پای خودته پیرمیشی