2777
2789

من به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم  به ترک بودن خودم  دختر  خالم امده بود خونمون تو  رشت  میشن بعد دوسال امده خونمون   دیدمش نصفه خارجی نصفه ایرانی حرف میزد  از اصطلاح خارجی استفاده میکرد  (شوهر خالم رشتی هست و خالم ترکه مثل ما فقط اون بعد ازدواجش رفته رشت ) بعد رفتار خارجکی داره  بهش  خوراکی خریدم با ذوق بهش میدم میگه نمی خواد تعارف الکی نکن نمی‌تورم گفتم تعارف  چیه  به خودمم خریدم این مال توعه برگشته به من میگه از فلان چیپسه میخورم فقط (خارجی هست برای اینکه تبلیغ نکنم اسمشو نمیگم )

به من بر خورد  من دیگه زیاد بهش گیر ندادم خودم خوردم بعد امده میگه چیپسی که خریده بودی کجاست گفتم خوردم دیگه گفتی نمی خورم من خودم خوردم  برگشته با من قهر میکنه😐 مثلا میخواست پز مده من خارجی بلدم   یه چند باری هم با لحن خواستی بهم گفته من مثل اونا رفتار میکنم فیلم خارجی دوبله نشوده و آهنگ اونا رو گوش میدم و نگاه میکنم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اون بالا گفتم من به ایرانی بودن و ترک بودن خودم افتخار میکنم بخواطر این بودش که دختر خاله ی من از اونا تقلید میکنه و سعی میکنه خارجی باشه خوب ایرانم برا اونا خارجه خارج مگه چی داره ؟ 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه تبلیغ نکنم اسمشو نمیگم؟چیپس خارجی؟خواهرم سهام اون شرکت سقوط کرد که📉📉📉

من خودم تا به حال از چیپسش‌ نخریده ام و نخورده ام دختر خالم پزش میداد 

@mahgooll‍ ریپلای زدی تاپیک قفل شد نشد اونجا جواب بدم

عادی سازی فساد باعث گسترش فساد میشه و دودش تو چشم همه میره 

اگه میخوای از همجنسگرایان حمایت کنی حداقل از اسم اسلام و معصومین استفاده نکن که اسلام و معصومین شدیدا مخالف این کارا هستن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@mahgooll‍ ریپلای زدی تاپیک قفل شد نشد اونجا جواب بدمعادی سازی فساد باعث گسترش فساد میشه و دودش تو چ ...

من مخالف این گناهم گلم 

میگم قصاوت نکن و راجبس حرف نزن و به طبع تاپیک زدن اشتباهه

@جان_و_جهانم‍ 

اون تاپیک قفل شد نشد اونجا صحبت کنم

از حرفی که تو اون تاپیک زدی تعجب کردم

تو هم معتقدی نباید همجنسگرایان رو قضاوت کرد و نباید گفت کارشون بده؟ 

فکر میکردم خیلی مذهبی و مخالف عادی سازی گناه هستی 

البته خوب شد دورویی شماها بهم ثابت شد 

چندسال پیش به خاطر چند تا عکس که کسی رو هم مجبور نکرده بودم ببینه شماها اون جوری قضاوتم کردید و گفتید من بدم و اون دعواها رو به وجود اوردید 

ولی وقتی تو یه تاپیک قرار میگیری که اکثر کاربرا میگن همجنسبازی کار خوبیه جرئت نمیکنی بگی کار بدیه چون تعداد طرفداران گناه زیاده

بهم ثابت شد بعضی مذهبی ها اگه یه نفرو تنها گیر بیارن که یه کار کوچیک کنه که خلاف عقاید هاست کلی میکوبنش ولی وقتی تو یه جمع قرار میگیرن که پر از کسانی هست که طرفدار یه گناه حتی بزرگ هستند جرئت نمیکنن حرفی بزنن و حتی از گناه طرفداری میکنن تا اون جماعت طرفدار گناه بهشون چیزی نگن

خوب شد اینو فهمیدم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من مخالف این گناهم گلم میگم قصاوت نکن و راجبس حرف نزن و به طبع تاپیک زدن اشتباهه

وقتی خدا قضاوت کرده در مورد این کار و گفته گناه و حرامه چرا ما نباید قضاوت کنیم و بگیم گناهه و حرامه؟ 

@جان_و_جهانم‍ اون تاپیک قفل شد نشد اونجا صحبت کنماز حرفی که تو اون تاپیک زدی تعجب کردمتو هم معتقدی ن ...

ببین عزیزم من وقت آزاد ندارم در مورد مسائل گذشته حتی فکر کنم 

اما من مورد اون تاپیک

انحرافات جن سی هر چه هست گناهه در اسلام 

اماد دلایل گناه بودنش که مهمه 

نمیشه بدون مطالعه تاپیک زد فلانی فلان کار کرده اه اه پیف پیف

این مسائل باعث میشه افرادی سودجو که همیشه دنبال اتو گرفتن و از آب گل آلود ماهی گرفتن هستن 

بیان عقده گشایی کنن و چهره اسلام رو بیشتر تخریب کنن 

مضرات روحی جسمی این گرایشات اول متوجه خود اون شخص هست 

گناه اصلی بدگویی توهین و شستن گناه دیگران 

من هرگز تو زندگی از احدی خط نگرفتم 

کامنت احدی برای من کوچکترین اهمیتی نداره

دنبال لایک گرفتن و جلب توجه نیستم چون نیازی ندارم 

مطمئن هستم استارتر که مشخصه کاربری چندم شونه دنبال خراب کردن اسلام هستن تا نهی از منکر....... 

وگرنه کجا یادشون از یه فردی با این عقبه میاد 

اگر دین دار هستن دنبال این افراد....... و دیدن کلیپ و...... رقص و... نمیرن 

ما نه ماهواره نه فیل تر شکن نداریم 

نه از این افراد حمایت میکنیم 

به اسم فقط میشناسم ایشونو این رقصنده رو...... 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین عزیزم من وقت آزاد ندارم در مورد مسائل گذشته حتی فکر کنم اما من مورد اون تاپیکانحرافات جن سی هر ...

وقتی خود اسلام گفته همجنسبازی حرامه و گناهه اگه کسی بیاد بگه حرامه و گناهه چهره اسلام تخریب نمیشه که 

اتفاقا وقتی مخالفتی با عادی سازی گناه نشه دشمنان اسلام به هدفشون که ریختن قبح گناهان هست میرسن

وقتی خدا گفته بده یه کاری کسی بیاد بگه این کار بده گناه و بدگویی حساب نمیشه که یعنی خدا هم مرتکب گناه بدگویی شده؟ 

استارتر از همجنسبازی بدش میاد و چون همجنسبازی بده و خودت هم اینجا الان نوشتی که بده پس حق بده به استارتر هم که از همجنسبازی بدش بیاد حتما لازم نیست ادم مذهبی باشه که از همجنسبازی بدش بیاد یعنی میگی افرادی که مذهبی نیستن هیچ کار درستی نباید کنن؟ اینجا اصلا بحث مذهبی بودن یا نبودن استارتر نیست 

خود تو الان اینجا قضاوت کردی میگی قصد استارتر از زدن اون تاپیک ضربه زدن به اسلام بود

خود تو و دوستات منو چند سال پیش قضاوت ناحق کردین سر چند تا عکس نگو چندساله گذشته حق الناس ده سال هم ازش بگذره حق الناسه 

فقط نباید کسانی که همجنسبازی میکنن رو قضاوت کرد؟ قضاوت کردن بقیه حتی قضاوت ناحق کردن بقیه اشکالی نداره؟ 

وقتی خود اسلام گفته همجنسبازی حرامه و گناهه اگه کسی بیاد بگه حرامه و گناهه چهره اسلام تخریب نمیشه که ...

عزیزم لطف کنین منو تگ و ریپلای نکنین 

بحث با شما بی فایده اس 

چون حرف خودتونو تکرار میکنین متوجه منظور من نمیشین 

اینم که به من میگین دو رو 

اصلا خوشم نمیاد 

مذهبی با مذهبی نما فرق داره 

افرادی که از اسلام و قرآن و ائمه فقط دنبال حاجت هستن مذهبی نما هستن 

و هنوز نمیدونن گناه چی هست

شما راست میگی لطفا ریپلای نکنین 

چون حال و حوصله تایپ ندارم 

گفتنی ها رو گفتم............ 

اینکه شما متوجه نمیشی به خودتون مربوط

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد