2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شده 

ولی اعتماد بنفسم نیومد پایین 

گفتم شماها مثل من گند زدید اشتباه کردید طوری رفتار نکنید که انگار از شکم مادر باسواد و بامهارت اومدید دنیا 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

شده ولی اعتماد بنفسم نیومد پایین گفتم شماها مثل من گند زدید اشتباه کردید طوری رفتار نکنید که انگار ا ...

جاتو تغیر دادی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من کارفرمام ببخشید نفهم ترین بود جواب سلامم حتی نمیداد به کارمندی ک چندین سالم بود احترام نمیزاشت بمن بزاره همه بخاطر پول جلوش دولا راست میشدن

جاتو تغیر دادی

نه 

همونجا موندم و ثابت کردم که هر تازه کاری ممکنه گند بزنه 

ولی مهم بعدشه که کاربلد میشه 

البته من صاحب کارم رو اصلا نمی دیدم ایران نیست

مشکلم با مدیرتولید بود که خیلی ادعا داشت 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

نه همونجا موندم و ثابت کردم که هر تازه کاری ممکنه گند بزنه ولی مهم بعدشه که کاربلد میشه البته من صاح ...

ن من بچه ها اطرافم ماه بودن مدیر عامل .....بود

ن من بچه ها اطرافم ماه بودن مدیر عامل .....بود

مدیرعامل و صاحب کار عوضی باشن نمیشه کاریش کرد 

بخاطر اعصاب خودتم که شده باید بری

کار کردن تو هر محیطی سختهخیلی باید خوش شانس باشی کارفرمای خوب و همکارای خوب نصیبت بشنفقط باید پوست ک ...

چند سال پیش من سنم کم بود پدرم گفت بیا پیشم کار کن بهت احتیاج دارم اونجا رفتم کار کردم همه چی رو هم درست انجام میدادم ولی این شروع کرد جلو همه کارگرهاش هر روز به من توپیدن که از این یاد بگیر از اون یاد بگیر چرا اینجوری میکنی من اینجوری شد که از اون موقع اعتماد بنفسم کم شد و دیگه سر هیچکاری نتونستم برم نمیدونم چیکار کنم 

مدیرعامل و صاحب کار عوضی باشن نمیشه کاریش کرد بخاطر اعصاب خودتم که شده باید بری

عوضییییییی ترین کسی ک دیدم حتی من آب از خونه میبردم برا خوردن در این حد یا آب معدنی میگرفتم