2777
2789

بدنم درد میگیره خوب میشم دوباره شروع میکنه یهو اینقد بی جون میشم که نمیتونم بلند شم سردرد دارم با گلو درد یکمم انگار بدنم داغه 🥲🥲الان ترکیب دو مدل درد میکشم یکی مربوط به زنان یکی همین ویروس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چقد خوشحال بودم دگ پ ر ی و د نیستم:)))))) یهو خدا دید حالم خوبه مریضم کرد الان هزار تا درس دارم ولی اینجوریه حالم:)))))) خوبه دانشگاه ها تعطیله بخاطر آلودگی هوا:)))) نمیدونممم فردا تعطیله یا نه کاش تعطیل باشه من نیاز دارم به مامانم الان نمیدونم بهش بگم از شمال بیاد پیشم یا نه چون خیلی میزون نیستم:))))))) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجایی ؟محکم باشه من مریض بودم تازه باید از بچه هامم مراقبت میکردم😷

🙃🙃🙃🙃🙃هی من بزور پا شدم ناهار درست کردم با شام واسه خودم اصلا خیلی بی جون شدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خدا لعنت کنه این ویروسو 

🙃🙃🙃🙃🙃هی من بزور پا شدم ناهار درست کردم با شام واسه خودم اصلا خیلی بی جون شدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

میتونی برو پیش مامانت

خیلی سخت و طولانیه مگه خوب میشه 

گلوم انگار شمشیر خورده و زخمه

مشکل اینه نزدیکمون دکتر نیست کسیم ندارم منو ببره خودمم میزون نیستم 🙃🙃🙃🙃🙃

ای بابا پس مامانت اومد ماسک بزن حتما

نگیره بهت برسه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وای خواهر فقط بدن دردش😭😭👌🏻👌🏻

دوش آب گرم بگیر رو به داغی خیلی خوبه یه منیزیوم جوشان هم خوردم و کنار بخاری خوابیدم 

فقط منیزیوم خوردی معده خالی نباشه من قبلش یه سیب خورده بودم