2777
2789
عنوان

هیچوقت اینایی ک عکس بارداری میندازن رو درک نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست

شما حس خوبی به خودت و اندامت توی این دوران  نداری بقیه چی کار کنن؟

به نظر من که یه خانوم باردار با همون شکم گنده و به قول شما صورت ورم کرده و ... شبیه فرشته هاس😍خیلی ام کار خوبیه عکس گرفتن 

یادگاری میمونه

خدا ان شاءالله دامن همه منتظر ها رو سبز کنه🤲🤲🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم 

حالم‌بهم‌میخوره از این عکسا😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

از نظر منم کار مسخره ای هست 

حالا باز عکس عادی بارداری بد نیست 

اینا که عکس با سونو یا کفش نوزاد میندازن رو درک نمیکنم 

دوستم عکس بارداری انداخته بود شوهرش عکس سونو رو دیده بود مثلا تعجب کرده بود 

یا اینکه لباس بچه رو میگیرن جلو رو خودشون بعد خودشون اون پشت تار میافتن 

اصلا مفهومش رو درک نمیکنم 

حالا چند تا عکس با لباس قشنگ دوتایی بندازین 

یا مثلا شوهرش داره شکم خانوم رو بوس میکنه 

یاد عکسهای عروسی اوایل دهه هشتاد میافتم که یک مدل عکسی ترند میشد بعد الان به عنوان عکسهای طنز تو اینستا میاد 

مگه فقط سلبریتی ها میتونن زندگی کنن؟عکس گرفتن که شهرت نمیخواد😐

نمیدونستم عکس گرفتن یعنی زندگی کردن! قبلا دوربین اختراع نشده بود پس مردم زندگی نمیکردن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

از نظر منم کار مسخره ای هست حالا باز عکس عادی بارداری بد نیست اینا که عکس با سونو یا کفش نوزاد میندا ...

دقیقآ یا دهه شصت بود ک عروس دومادا نی نوشابه رو میکردن تو دهن هم اینم پس فردا همون میشه من کلآ ی عکس از دوران بارداریم دارم ک اصلآ نذاشتم شکمم معلوم بشه اخه ادم از ی روزای خوب عکس میگبره بارداری واسه من هیچ شیریتی نداشت هرروز درد ۹ ماه فقط درد کشیدم حتی یاداوریش حالمو ب هم میزنه حاضرم ۶۰ تا دیگه بچه بزرگ کنم ولی دیگه حامله نشم حتی زایمانم خیلی راحت تر از بارداریم بود 

حالا با لباس پوشیده بندازن خوبه میبینی یجوری لباس پوشیدن حتما شکمشون بیرون باشه واقعا جذابیت چنین ...

وای نافشونم افتاده بیرون ینی بیرون زدگی ناف اتفاق میوفته تو بارداری واسه من ی کوچولو شده بود میرفتم دستشویی میدیدم چندشم میشد بد بعضیا میرن ازاین فاجعه عکس میندازن🤣