2777
2789

ببین  کلی گرایش و موقعیت داره، فقط محدود به طراحی طراحی داخلی، طراحی نما، کارهای 3D و رندرگیری، نظارت، اجرا، دفاتر مشاور معماری، کارهای مرتبط با محوطه‌سازی، شهرسازی، طراحی پلان، طراحی دیتیل، حتی تدریس نرم‌افزارهای معماری مثل رویت و اتوکد برای خانم‌ها کاملا مناسبه فقط بخش اجرا و کارگاهی ممکنه فضای مردونه‌تری داشته باشه از نظر دورکاری، کارهای طراحی، 3D، رندر و پلان‌کشی کاملاً امکان دورکاری داره و خیلی‌ها فریلنسری انجام می‌دن اما شغل‌هایی مثل نظارت و اجرا طبیعتا حضوری هستن

افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کلی گرایش و موقعیت داره، فقط محدود به طراحی طراحی داخلی، طراحی نما، کارهای 3D و رندرگیری، نظار ...

خواهش میکنم عزیزم  خودم دارم برای ارشدش میخونم بازار کار بستگی به خودت و شهری که هستی داره صبور باشی اوکیه 

خواهش میکنم عزیزم خودم دارم برای ارشدش میخونم بازار کار بستگی به خودت و شهری که هستی داره صبور باشی ...

ببخشید انقدر سوال می پرسم😅

شنیدم وسایل ماکت سازی خیلییی گرونه

از چه ترمی ماکت ساختن شروع می شه؟ 

و شما که دارید می خونید از قیمتاش خبر دارید؟

ببخشید انقدر سوال می پرسم😅شنیدم وسایل ماکت سازی خیلییی گرونهاز چه ترمی ماکت ساختن شروع می شه؟ و شما ...

نه خوشگلم مشکلی نیست ماکت‌سازی معمولاً از ترم ۱–۲ شروع می‌شه. وسایل پایه مثل مقوا و چسب و کاتر گرون نیستن؛ فقط ماکت‌های نهایی ترم‌های بالاتر یه کم هزینه‌برتره کاملاً قابل مدریته

خواهش میکنم عزیزم خودم دارم برای ارشدش میخونم بازار کار بستگی به خودت و شهری که هستی داره صبور باشی ...

عزیزم به تاپیکت یه نگاهی انداختم

دنیا بی رحم هست درسته ولی فقط یه امتحانه

من خودم وسواس شدیددد بودم و جونم داشت در میومد

جوری که برا یه نقطه خون یه روزم از دست می رفت

رفتم مشاور 

یک سال رفتم ولی بدتر شدم

البته به حرفشم زیاد گوش نمی دادم 😅

رفتم یه مشاور دیگه و روانشناس 

الان خیلییییییییییی حالم بهتره زندگیم از این رو به اون رو شده 

الان دارو مصرف می کنم تا کم کم دکتر قطعش کنه🙂

اینا رو گفتم که بدونی مشکلات روحی فقط برا تو نیس

که بدونی هرچیزی یه راه حلی داره

به خدا توکل کن

مشاوری برو که بهش مطمئن باشی

از کجا می دونی شاید خدا همسرت رو جلوی راهت گذاشته که با اون آرامش بگیری:)

فرصت هایی که تو زندگی داری رو از دست نده از نعمتایی که خدا بهت داده استفاده کن

ان شاءالله مشکلت هم زودی حل می شه:)❤️

امیدوارم روز بع روز زندگیت شادتر و بهتر بشه❤️🙂

عزیزم به تاپیکت یه نگاهی انداختمدنیا بی رحم هست درسته ولی فقط یه امتحانهمن خودم وسواس شدیددد بودم و ...

مرسی عزیزم ، خیلی ممنونم از پیامت اره دکتر میرم و قرص مصرف کنم بارها عوض کردم ولی تا وقتی گذشتم رو فراموش نکنم نمیتونم از زندگی لذتی ببرم حداقل دوست داشتم اون با یکی باشه که قدرشو میدونه نه یکی مثل من که نه اخلاقی دارم نه لیاقت مهربونیش رو میدونم البته اونم یه سری باگ داره ولی از من خیلی بهتره 

بازم مرسییی🩷✨