2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سوال تون چیه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

سلام سوال تون چیه

اینکه میتونم با قانون جذب به عشقم برسم  بکشونمش سمت خودم ؟ چه نکاتی رو باید رعایت کنم 

راستی گلم   من احساس میکنم یسری قدرت‌هایی دارم که دست خودم نیست   مثلا گاهی به چیزایی فکر میکنم اتفاق میوفته گاهی عجیب دعاهام اجابت میشه یا  یبار استادم عطرش برام جالب اومد  چند مدت بعد یهو تو کمدم همون عطر رو احساس کردم با اینکه اصلا همچین عطری ندارم یا دیدن ساعتای رند  شاید مسخره بنظر بیاد ولی حتما یه علتی داره

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

اینکه میتونم با قانون جذب به عشقم برسم بکشونمش سمت خودم ؟ چه نکاتی رو باید رعایت کنم راستی گلم من ...

اینا همون قانون جذب هستش

ولی شما نمیتونی زوری جذبش کنی و بکشونی سمت خودت 

شما فقط میتونی احساست رو بهش خوب کنی اونوقت ممکنه اون بیاد اما صد در صد نیست اصلا

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اینا همون قانون جذب هستشولی شما نمیتونی زوری جذبش کنی و بکشونی سمت خودت شما فقط میتونی احساست رو بهش ...

آره من که احساسم بهش خوبه فقط گریه میکنم و اینچیزا  

آره من که احساسم بهش خوبه فقط گریه میکنم و اینچیزا

گریه کجاش احساس خوبه؟

تا وقتی بهش چسبیدی و محتاجشی هرگز نمیاد

گریه کجاش احساس خوبه؟تا وقتی بهش چسبیدی و محتاجشی هرگز نمیاد

آها یعنی اهمیت بدم به خودم تا بیاد یجوری رها کردن؟