2777
2789
عنوان

رایتل بگیرم آیا یا همون ایرانسل

81 بازدید | 9 پست

من امروز میخوام برم سیمکارت بگیرم اولین سیمکارتیه که به اسم خودم میخوام بگیرم بعدش میخوام برم بانک حساب باز کنم(بانک ملی)

واسه رمز دوم و پیامکش همین سیمکارت رایتل رو بدم اوکیه؟؟

یا حتما باید ایرانسل باشه؟؟

(اولین باره میخوام تنها برم سراغ این کارها واسه همین بلد نیستم راهنمایی کنید ممنون میشم)

رایتل هرجایی انتن نمیده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا فرقی نداره 

رایتل یه مقدار آنتن دهیش ضعیفه.  ولی خوبه.  ایرانسل و همراه اول خیلی سریع حجمت تموم میشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ایرانسل رو میتونی از سایت ایرانسل شمارشو انتخاب کنی ثبت نام کنی آماده بشه یه دفتر پیشخان نزدیک محل زندگیت انتخاب کنی رفتی درجا بهت سیم کارت رو با شماره انتخابیت بده ارزونم هست

👑Official Account❣️