2777
2789

اگه یه مرد زنش رو بخاطر خواب مشت بزنه یا نه اصلا سرش داد بزنه و فحش بده بازم میگید حق داره؟؟‌؟

بعد یکی اومده میگه حق داری هر کی رو از خواب بیدار کنن عصبی میشه...یکی دیگه اومده گفته قدر شوهرت رو بدن شوهر خوبی داری...از کی تا حالا کتک خوردن یعنی خوب بودن؟؟خوشتون میاد یه مرد بره از کتک زدن زنش پیش بقیهدتعریف کنه بقیه هم بگن آفرین به زنت که صداش در نیومد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکسبهتره هیچوقت کسیو قضاوت نکنی چون تمام ماجرا نمیدونی

اونک اره ولی بهرحال طرف یکی باید بود نمیشه این وسط منافق باشی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من نخوندم ولی خوب کاری کرده . چی میشه ی بارم از زمین بباره ⁉️⁉️ دمش گرممم .

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

این حرف خیلی مسخرست...کار اشتباه اشتباه ...بجا اینکه اون سمت رو اصلاح کنیم این سمتم داغون میکنیم؟بعد ...

جوگیر نشو حالا 

مگه ما مسیول اصلاح مشکلاتیم 

یکم اب خنک بخور بعد بیا ازاول تاپیک بزن بوس بوس

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

اون کاربر مسئله دارهقبلا هم تاپیکای جنجالی زدهدرباره اون قسمت که شوهر خوبی داریاز این جهت میگن که مق ...

اخه جالب اینجا زن‌کتک بخوره بهش میگن تو هم باید بزنی...البته مرد یا زنی که همسرش رو کتک بزنه بعد افتخارم کن ارزش زندگی کردن نداره

جوگیر نشو حالا مگه ما مسیول اصلاح مشکلاتیم یکم اب خنک بخور بعد بیا ازاول تاپیک بزن بوس بوس

عزیزم یه نگا به خودت بنداز تو برقی شما... اول خودت رو از برق بکش بیرون تا کمتر چرت و پرت بگی بعد حرف بزن

من نخوندم ولی خوب کاری کرده . چی میشه ی بارم از زمین بباره ⁉️⁉️ دمش گرممم .

شما تو خونه کتک میخوری؟اگه میخوری مسئله ای گه باید با‌همسرت حل کنی نه اینکه بگی دم زنی که شوهرش رو میزنه گرم...