2777
2789

خیلی بیتربیت و گستاخه به مادرم فحش میده میزنه اش 

به پدرم بی احترامی میکنه 

لج بازی میکنه 

پاشو میکنه تو یه کفش که تو هر شرایطی پدر مادرم باشن باید همون لحظه براش فراهم کنن همه چیو وگرنه جیغ و داد میکنه 

دیشب داشتم بهش املا میگفتم یه اسمی تو کتابش مشابه اسم پدر شوهرم بود هی داشت مسخره میکرد پدرم اروم بهش گفت زشته کارت 

شوهرمم فهمید ولی ب روی خودش نیورد 

خیلی خجالت کشیدم 

قبول نمیکنم که ماله سنش چون خواهرزاده های همسرم همسن و ساله خواهرمن خیلی با ادب و فهمیده هستن ابجی مثل پسرای 6ساله گدا و خیابونی رفتار میکنه ازش بپم اومده با اینکه خواهرمه. 

خیلی پدر مادرمو زجر میده مادرم پیر شده از دستش 

از کنترل هم خارج شده دیشب سر املا گفتن ما مداد کلی زدم رو دستاش چون حاضر جوایی میکرد جرعت نمیکنه رو حرف من حرف بزنه از منو برادرم حساب میبره اما از مادر پدرم نه 

از اینده اش میترسم از جای بد سر در بیاره نتونیم جلوشو بگیریم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره افرین منم از همین میترسم

اول كه از مشاور كمك بگيريد. 

ولي كلا تا يكي دوبار ادب نشه و اينا درس نميگيره. 

يه چيز تو مايه هاي چوب معلم به از مهر او هستش

گاهي تند برخورد كردن لازمه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خواهرت نتیجه تربیت اشتباه پدرومادرته

تا دیرنشده ببرینیش پیش روانشناس

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

این بچه کمبود محبت وتوجه داره مشخصه دنبال جلب توجه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴