2777
2789
عنوان

ابجی 11سالم همه رو ازار میده دلم میخواد تا حد مرگ کتکش بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
اول كه از مشاور كمك بگيريد. ولي كلا تا يكي دوبار ادب نشه و اينا درس نميگيره. يه چيز تو مايه هاي چوب ...

من مادرمو مقصر میدونم پدرم هروقت خواست ادبش کنه نذاشت

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

25

پس این شدید نه تغاریه. حتما از بچگی لوسش کردین تا توهم ته تغاری بودن اینجورش کرده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خب بزنش وقتی با حرف زدن ادب نمیشه انقد بزنش به غلط کردن بیفته

😐😐😐😐😑😑😑😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پس این شدید نه تغاریه. حتما از بچگی لوسش کردین تا توهم ته تغاری بودن اینجورش کرده

اره بیش فعالم هست البته قبلا بردیمش پیش پرفسور برای این مشکل گفت بچه ایی بشدت باهوشه تو عمرم همچین بجه ایی ندیدم باید استاد خصوصی براش بگیرید اما مامانم نذاشت

اره میدونم به مامانم گفتم اونم قبول داره میخواییم ببریمش

حتما ببرینش ، منم پسرم که ۱۰ ساله بود جوری از دستش عاصی بودیم که فقط خدا می‌دونه چیا کشیدیم ، مدرسه هم از دستش خسته بودن ، بردیم فوق تخصص مغز و اعصاب ، تشخیص بیش فعالی و درمان شروع کردیم ، الحمدا... خیلی تغییر کرد خیلی زیاد 

حتما ببرینش ، منم پسرم که ۱۰ ساله بود جوری از دستش عاصی بودیم که فقط خدا می‌دونه چیا کشیدیم ، مدرسه ...

دقیقا خواهرم همه جا میره همه از دستش روانی میشن باید ببریمش  حتما تا دیر نشده

دقیقا خواهرم همه جا میره همه از دستش روانی میشن باید ببریمش حتما تا دیر نشده

پسر منم تا میشد چیز میز کم میکرد و بسیار بداخلاق و کلافه کننده و آزارگر بود ، همیشه سرمون پایین بود بس که ازش شکایت میشد . خدارو هزار مرتبه شکر حل شد ، انشالله خواهر شما هم خوب میشه 

اره بیش فعالم هست البته قبلا بردیمش پیش پرفسور برای این مشکل گفت بچه ایی بشدت باهوشه تو عمرم همچین ب ...

طب سنتی داغی .و خشکی زیاد مغز که همون صفرای زیاد هست رو میگه. همون بیش فعالی طب مدرنه. بیش طب سنتی هم بیبر. شاید فلان خوردنی که میخوره صفرای مغزش رو بالا میبرن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بستنی

نه بستنی که خنکه. شاید مزاج سرش اینه و راهکار بهت میده