2777
2789
عنوان

دختر عمه ی متاهلم داره باهام چت میکنه پززززز میده که خدا رحم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5275 بازدید | 193 پست
تو برعکس اینا در نظر بگیر اینا نمایش دادنه برای همون کیش ببین چه ها نکرده تا بردش

ن بابا چتشون خوندم شوهرش نوشته بود بریم کیش ی روز و... چون خودش خونه مامانش بود 

چرا ورشکست بشن شوهرش اهل کاره شوهرش بااینکه۲۷سالشه

خب دیگ زبون چشم مردم چشم زخم فخرفروشی ادعا دل شکستن و....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اانقدر هم دوست دارن🥹

درون زندگی ندیدی که شما 

انقدر جلو من بودن زوج هایی که همو بغل کنن،قربون صدقه،بدون جانم همو صدا نزنن 

مرد خیانت میکرده 

زن هم خیانت 

هر روز تو خونه دعوا و دست بزن داشتن 

اماااا پولدار😂وووو پز بده 

کسی که زندگیش خوبه حس خوب به دیگران میده حتی با تعریف از زندگیش 

پز نمیده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من هم دوران مجردی هم الان گردش و تفریحم به راه بوده اونم بهترینش ولی واقعا کسی که ندید بدید باشه و تازه به یه چیز رسیده باشه میاد میگه وگرنه سفر و تفریح برای کسی که دارا باشه طبیعیه و ربطی به شوهر نداره

افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀

نه بابا میخاستن چشم بخورن تو این پنج سال خورده بودن

از من گفتن بود دیدم که میگم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ن بابا چتشون خوندم شوهرش نوشته بود بریم کیش ی روز و... چون خودش خونه مامانش بود

چت بیخیال تو که تماسشون یا حضوری که نبودی من اینطور کسا میشناسم چه موجوداتین

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

درون زندگی ندیدی که شما انقدر جلو من بودن زوج هایی که همو بغل کنن،قربون صدقه،بدون جانم همو صدا نزنن ...

ننه بابا چتاشون خوندم نشونم داد شوهرش عین ملکه ها رفتار میکنه باهاش

ننه بابا چتاشون خوندم نشونم داد شوهرش عین ملکه ها رفتار میکنه باهاش

چت رو ول کن😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پربازدید کن یکم نی نی سایتی ها چشم بزنن😂والا من بدبخت دوسال پیش با ذوق و شوق اومدم گفتم داداشم برام ترقه پیازی خریده زدم ترکوندم روز بعد کل خونمون با وسایل آتیش گرفت 😐😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
پربازدید کن یکم نی نی سایتی ها چشم بزنن😂والا من بدبخت دوسال پیش با ذوق و شوق اومدم گفتم داداشم برام ...

ن بابا میخاستن چشم بخورن ایما خوردخ بودن تاالان 

چشم زخم خزافاته