2777
2789
عنوان

30 شغل با سرمایه کم و درامد خوب 🤑

103 بازدید | 13 پست

30 شغل که با سرمایه کم میشه انجام داد و درآمد خوبی دارند :

1- تولید محتوای آموزشی و فروش آن

2- ساخت بدلیجات 

3- برنامه نویسی

4- خرید و فروش محصولات بهداشتی و زیبایی 

5- سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

6- فروش کتابهای دست دوم 

7- نقاشی روی پارچه 

8- آرایشگری و خدمات زیبایی جانبی

9- ساخت عروسک بافتنی و پارچه ای و خمیری 

10- نقاشی روی شیشه و ظروف

11- ساخت کتاب صوتی و پادکست

12- تعمیر موبایل یا کامپیوتر 

13- فروش گلها و گیاهان زینتی

14- ساخت صنایع دستی

15- تولید قاب گوشی 

16- کافه و فست فود سیار 

17- عکاسی و فروش عکس

18- خدمات تایپ و ویرایش عکس و ویدیو 

19- بلاگری 

20- فروش اکسسوری 

21- ادمین شبکه های اجتماعی 

22- مترجمی

23- طراحی لوگو

24- طراحی سایت یا طراحی اپلیکیشن 

25- طراحی لباس یا خیاطی

26- ساخت جعبه ی کادو و هدیه

27- تولید محتوا در تلگرام و اینستاگرام و یوتوب

28- تدریس خصوصی

29- درست کردن شمع 

30- خرید و فروش لباس مردانه زنانه بچگانه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

هعی چرا قلاب بافی توش نبود؟!🥺

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
هعی چرا قلاب بافی توش نبود؟!🥺

صنایع دستی میشه؟!

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از یوتیوب چگونه درامد کسب کنیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
از یوتیوب چگونه درامد کسب کنیم

اموزش ببین و بعد کم کم شروع کن اولاش مانی تایز نیستی و کم کم میشی و.. 

اموزش ببین و بعد کم کم شروع کن اولاش مانی تایز نیستی و کم کم میشی و..

مانی تایز چیه؟

خیلی دوست دارم تعمیرات موبایل ببینم 

شهرمون نداره 

مرکز شهرم نمیتونم برم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خیلی دوست دارم تعمیرات موبایل ببینم شهرمون نداره مرکز شهرم نمیتونم برم

اول باید دوره و مهارتی یادبگیری بعد تعمیراتی بزنی 

هر شغلی مسئولیت و یادگیری نیازداره 

اگر میبینی پتانسیل اون کارو داری انجامش بده 

اول باید دوره و مهارتی یادبگیری بعد تعمیراتی بزنی هر شغلی مسئولیت و یادگیری نیازداره اگر میبینی پتان ...

منظورم دوره ش بود عزیزم

فقط مرکز شهر دوره میزاره

اهان خب ببین مجازی جای نیست یادبگیری

مجازی دارم فیملماشو نگاه میکنم.

ولی باید بری حضوری سخت افزاریشو از نزدیک تمرین کنی.