2777
2789

خب نکن

به شوهرت بگو وظیفه ی من نیست نگهشون دارم 

فقط در حد مهمون یه وعده ای دعوت میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خانواده شوهر من اینجور نیستن پدرشوهرم وقتی از شهرستان میاد فقط خونه پسرا میره میخوابه یه نهار میره خ ...

چقدر بد هر کسی خونه پیش دختر خودش راحتتره هر چند ما دوست داشتیم پدربزرگ پدری هر روز خونمون باشه ولی اصلا دوست نداشتیم پدربزرگ مادری بیاد خدابیامرز ساکت بود بعضی وقت ها دلم برا مامانم میسوزه اونموقع هیچوقت دوست نداشتیم خانواده اش بیان خونمون الان هم که متاهل شدیم هم اگه عروسی باشه یا کسی فوت کنه یک سر بریم و بیایم مامانم می‌فهمید و دم نمی زد ولی خانواده پدری که میومد بال در می آوردیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر بد هر کسی خونه پیش دختر خودش راحتتره هر چند ما دوست داشتیم پدربزرگ پدری هر روز خونمون باشه ولی ...

چرا؟ باهاشون حال نمیکردین؟؟ 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چرا؟ باهاشون حال نمیکردین؟؟

اصلا خیلی سرد هستن ذاتشون  الان ۱۰ سال ازدواج کردم راه خونم را بلد نیستن دایی ام پارسال وقتی فوت کرد من آخرین بار سال ۹۱  تو عروسی یک دیدمش اصلا قیافه اش یادم‌نبود حتی عروسیمون هم نیومد 

اصلا خیلی سرد هستن ذاتشون الان ۱۰ سال ازدواج کردم راه خونم را بلد نیستن دایی ام پارسال وقتی فوت کرد ...

مثل خانواده مادریم سرد نیستن برای خودشون خوبن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
بارها پدرشوهرم اومده خیر و برکت و تو زندگیم دیدم دعاش همیشه پشتمونه از منم خیلی راضیه همیشه تعریف می ...

ببین دختر خوب ، سختی که گذشته رو اگه دائم مرور کنی ، انگار اون عذاب رو هی داری تجربه میکنی ، بارها و بارها برات تکرار میشه و هر بار دوباره زجر میکشی باهاش . اون اتفاق گذشته و تموم شده . توی اون موقعیت شما کاری که از دستت بر می اومد انجام دادی و با وجود سختی زیادش سربلند اومدی بیرون . همین مهمه فقط . هر بار یادش افتادی به جای ناراحتی ، فقط به خودت و توانایی که خدا بهت داده افتخار کن که انقدر قوی بودی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم