2777
2789
چون ارث بیشتر رو میدن ب پسر گاهی هیچی ب دختر نمیدن و میگن داماد مفت خورهپس بدیم ب پسر اون پسر هم ارث ...

ولی نه تو قانون نه تو قران و اسلام و هر دینی وظیفه عروس نیست! 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی نه تو قانون نه تو قران و اسلام و هر دینی وظیفه عروس نیست!

عروس میتونه بگه من کاری انجام نمیدم 

و پرستار بگیرن برای نگهداری و انجام کارها

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

عروس میتونه بگه من کاری انجام نمیدم و پرستار بگیرن برای نگهداری و انجام کارها

اگه نریزن سر عروس ابروش و نبرن

سخت نبود؟؟

خیلی سخت بود ولی گذشت 

من حلال کردم 

ولی از خواهر و براداری شوهرم نمیگذرم چون اونا هم وظیفه داشتن که از پدرشون نگه داری کنن ولی نکردن و همه رو انداختن رو دوش ما اونا رو حلال نمیکنم هیچ وقت  

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

والا این رسم خانواده ایرانی نیست ، مدل خانواده شما و همسرته وگرنه سمت ما اتفاقا خانواده ها بیشتر خونه دختراشون می مونن چون خانم خونه دختر خودشونه و راحت ترن تا عروس که غریبه هست . مردا که خونه نیستن اصلا 

الان مادربزرگ خودم بالای ۸۰ سالشه ، فقط پیش مامان و خالم میمونه ، پسرا در حد یه نهار یا شام فقط سربزنه بهشون وگرنه اصلا راحت نیست خونشون بمونه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه نریزن سر عروس ابروش و نبرن

باید با همسرتون در میون بذارید

پرستار گرفتن برای اون پدر یا مادر خیلی بهتره 

خیلی بهتر و بیشتر بهشون رسیدگی میشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

پدر مادر رو باید پول پسر نگه داره و‌ زحمت دختر

بهترین کامنت

کاشداینو بفهمن همه ی مردا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

والا این رسم خانواده ایرانی نیست ، مدل خانواده شما و همسرته وگرنه سمت ما اتفاقا خانواده ها بیشتر خون ...

من از این بابت خیلی ناراحتم پدر شوهرم وقتی میاد همش میگه من با این پسرم راحت ترم حالا من یه بچه یک ساله دارم یه هفته موند از بیخوابی مریض شدم تازه 20روز بود زایمان کرده بودم شب قبلش نخوابیده بودم 

ساعت 10صبح پدرشوهرم یهو از شهر ستان اومد خونه ما تا فرداش نمیرفت خیلی اذیت شدم اصلا نمیتونم فراموش کنم

والا برا ما برعکسه

دقیقا من زندادشم با این که همه چیزش برای پدر و مادر منه هیچ وقت کاری نمیکنه با این که واحد بالای مادرم هست مادرم هفته به هفته نمیبینه زندادشم و داداشم رو..همه توقع هم از دختراس حتی خرج خونه مامانم با دختراس..بعد سهم ارث خونه پدری با پسراست مامانم میگه شما باید ببخشید به داداشاتون 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

همه جا اینطور نیست عمه ام زن دایی ام هست یک پدربزرگم سکته کرد یکی آلزایمر هر دو بچه هاشون بهشون میرسیدن کاری به عروس و داماد نداشتن مامانم برای پدربزرگ پدریم کاری نکرد فقط مثل مهمون سر میزد و عمه ام برای پدربزرگ مادریم مثل مهمون بود فقط بع پدر خودشون می رسیدن بابا و داییم هم همینطور بودن

من از این بابت خیلی ناراحتم پدر شوهرم وقتی میاد همش میگه من با این پسرم راحت ترم حالا من یه بچه یک س ...

میدونم چی میگی ، منم زیاد تجربه کردم این شرایط رو . پدر شوهرم داشت خونشون رو تعمیر میکرد ، حدود ۶ ماه خونه من زندگی کردن و کل کارا با من بود ، مادرشوهرم نهایت یه وعده ظرف میشست . دیگه همه چی با خودم بود با بچه کوچیک . 

سخت بود ولی گذشت . کلا این دنیا مدلش همینه ، هر چقدر هم شرایط سخت باشه بالاخره میگذره . ان شاالله دعای خیرشون برکت زندگیمون بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همه جا اینطور نیست عمه ام زن دایی ام هست یک پدربزرگم سکته کرد یکی آلزایمر هر دو بچه هاشون بهشون میرس ...

خانواده شوهر من اینجور نیستن پدرشوهرم وقتی از شهرستان میاد فقط خونه پسرا میره میخوابه یه نهار میره خونه دخترا یه هفته خونه پسرا

میدونم چی میگی ، منم زیاد تجربه کردم این شرایط رو . پدر شوهرم داشت خونشون رو تعمیر میکرد ، حدود ۶ ما ...

بارها پدرشوهرم اومده خیر و برکت و تو زندگیم دیدم دعاش همیشه پشتمونه از منم خیلی راضیه همیشه تعریف میکنه میگه این عروسم بهتره میره خونه جاریم محلش نمیده اما من نمیتونم فراموش بیشتر از دختراش گله مندم