2777
2789

به اسم پسر تموم میشه اما تمام زحمات پدر و مادر سر عروس هست 

عروسه که باید با لباس پوشیده 

به مهمونش برسه 

به غذا به بچه داری 

مدام باید ببر بیاره بشوره پذیرایی کنه 

پسر خانواده دقیقا چیکار میکنه وقتی پدر یا مادرش یه هفته میمونن خونه اش؟  چه زحمتی میکشه؟ 

این چه طر تفکریه که خونه دختراشون نمیرن چون زیر بتر من داماد میخوان نرن پس چطور دامادا میرن خونه هاشو بخور و بخواب خانواده های ایرانی مخصوصا افراد پیر دردسراشون سر عروسه بدبخته همیشه 

بعد میگن سهم ارث هم بیشتر پسر میبره مگه میره تو جیب عروس یا اصلا عروس راضیه بخاطر چند غاز انقد زحمت و بار رو دوشش باشه؟؟؟ 

پدر شو و مادر شوهرا اکثرا وقتی میان یه ده روز خونه پچه هاشون بیشتر سر عروسا میوفتن صبح زودم بیدار میشن عروس بیچاره باید از استراحت و خوابش بزنه اما دختراشون راحت تو خونه هاشون لم میدن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا ما که برعکسه 

انگار ایران زندگی نمیکنیم 

پدر مادر مامانم همش می‌مونن خونه ما 

خونه داییم شاید سالی یه بار اونم با اطلاع قبلی 

مغازه پدربزرگمم زن داییم آرایشگاه زده یه گرونم اجاره نمیده

۵ سال تموم از پدر شوهر نگه داری کردم با این عنوان که پسرش نگه داری میکنه 

به قول شما تمام کارا رو دوش من بود از غذا ونظافت و شست وشوی ظرف وظروف ورخت لباس بگیر تا خونه تکونی و نظافت روزانه خونه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

حق گفتی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
۵ سال تموم از پدر شوهر نگه داری کردم با این عنوان که پسرش نگه داری میکنه به قول شما تمام کارا رو دوش ...

سخت نبود؟؟ 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

چون ارث بیشتر رو میدن ب پسر 

گاهی هیچی ب دختر نمیدن و میگن داماد مفت خوره

پس بدیم ب پسر 

اون پسر هم ارث رو خرج زندگی و زن و بچه ش میکنه

پس جای گله باقی نمیمونه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀