2777
2789
عنوان

کسی محصولات برقی پارس خزر جدیدا خریده توی این چند ساله اخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست
خواهر به عنوان یه تعمیرکار میگم پارس خزز بهترین است هرچند کیفیت سابق را نداره .ولی حداقل خدمات پس از ...

دقیقا حرف شوهرمو میزنین اونم تعمیرکاره کلا هم کارهای فنی انجام میده و..ولی من میگم وقتی آبمیوه گیریش صدا داره و میلرزه و خوب آب هم نمیگیره چه فایده که قطعاتش هم باشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از چند نفر شنیدم که آبمیوه گیریش خوب نیست صدا زیاد و لرزش داره ولی هرچی به شوهرم میگم گوش نمیده ...

کاش فقط صدا و لرزشش بود مثلا هویج یا سیب رو میذارم توش نصفشو رد میده می‌فرسته تو مخزن 

یا توریش به حدی بده که آب کرفس میگیرم توش پر از تفاله است باید از صافی رد کنم من که گذاشتمش کنار آبمیوه گیر ناسیونال ۴۵ سال پیش مامانم رو استفاده میکنم 

گوشت کوپ برقی کدوم مارک خوبه

من کلا محصولات پارس خزر را قبول دارم مارکهای دیگه خصوصا سامسونگ و ال جی  خیلی خوبه ولی خدماتشون کمه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

دقیقا حرف شوهرمو میزنین اونم تعمیرکاره کلا هم کارهای فنی انجام میده و..ولی من میگم وقتی آبمیوه گیریش ...

کدوم آبمیوه گیری ؟ چند کاره یا تک ؟

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

پارس خزرم جدیداخراب کرده خارجیاشرف داره قبول دارم گرونه

درسته ولی خارجیم مثل سابق نیست خصوصا که از جای غیر معتبر و بدون گارانتی باشه .مثللا جاروبرقی مشتری آورده بود سامسونگ ولی داخلش موتور متفرقه بود کلا ۲۰ بار جارو نکشیده بود اونوقت پارس خزر ۱۷ سال داشت کار میکرد

کدوم آبمیوه گیری ؟ چند کاره یا تک ؟

همه شون مخصوصا چند کاره ها 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

همه شون مخصوصا چند کاره ها

چند کاره که اصلا خوب نیست ولی هویج گیر خیلی خوبه خصوصا فلزی