جارو برقی ،چرخ گوشت ،خرد کن و آبمیوه گیری اینا رو میخوام بخرم ولی نمیدونم چه برندی بخرم ،میخوام ایرانی باشه چون وارداتی و چینی قطعاتش پیدا نمیشه خودم قبلا همه ی این لوازم رو قبلا از برند های آلمانی و..داشتم ولی بعد از ۱۲ ۱۳ سال دیگه خراب شدن شوهرم میگه پارس خزر بخریم ولی نمیدونم مثل سابق با کیفیت هست یا نه
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهر به عنوان یه تعمیرکار میگم پارس خزز بهترین است هرچند کیفیت سابق را نداره .ولی حداقل خدمات پس از فروشش فراوان است .الان خارجی هم کیفیت سابق را ندارند
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21
چرخ گوشتش بد نیست ولی آبمیوه گیرش آشغاله اصلا راضی نیستم بخارپزشم خوب نیست
منم از چند نفر شنیدم که آبمیوه گیریش خوب نیست صدا زیاد و لرزش داره ولی هرچی به شوهرم میگم گوش نمیده که خودم یه آبمیوه گیری خیلی خوب داشتم ۱۳ سال تقریبا هر روز ازش استفاده کردم چون چهار کاره هم بود دیگه خراب شده چند ماهه الان نمیدونم چه آبمیوه گیری بخرم هم شیرموز و اینا درست کنه هم اب سیب و هویج و..
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝