2777
2789

جارو برقی ،چرخ گوشت ،خرد کن و آبمیوه گیری اینا رو میخوام بخرم ولی نمیدونم چه برندی بخرم ،میخوام ایرانی باشه چون وارداتی و چینی قطعاتش پیدا نمیشه خودم قبلا همه ی این لوازم رو قبلا از برند های آلمانی و..داشتم ولی بعد از ۱۲ ۱۳ سال دیگه خراب شدن شوهرم میگه پارس خزر بخریم ولی نمیدونم مثل سابق با کیفیت هست یا نه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنکه

پنکه شو خودم دقیقا ۱۸ سال پیش خریدم هنوز نو و سالمه گذاشتم توی انباری البته فقط چهار ،پنج سال استفاده کردم ولی کیفیتش خوب بود  

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من جارو برقیم و چایسازم و خرد کنم پارس خزره ۱ سال نمیشه خریدم راضیم.

جارو برقیت صداش چجوریه ؟چند خریدی چه مدلی هست ؟

من همه اینایی که گفتی پارس خزر دارم ولی فقط جاروبرقیش رو استفاده کردم توربو 2000 هست

مکشش خوبه ولی به نظرم عالی نیست

هی میگم کاش پول چندتا وسیله رو میذاشتم و جاروبرقی رو خارجی میگرفتم

دوو رو هم سرچ کن. اینم ایرانیه ولی فکرکنم از پارس خزر بهتر باشه

خواهر به عنوان یه تعمیرکار میگم پارس خزز بهترین است هرچند کیفیت سابق را نداره .ولی حداقل خدمات پس از فروشش فراوان است .الان خارجی هم کیفیت سابق را ندارند 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

چرخ گوشتش بد نیست ولی آبمیوه گیرش آشغاله اصلا راضی نیستم بخارپزشم خوب نیست

منم از چند نفر شنیدم که آبمیوه گیریش خوب نیست صدا زیاد و لرزش داره ولی هرچی به شوهرم میگم گوش نمیده که خودم یه آبمیوه گیری خیلی خوب داشتم ۱۳ سال تقریبا هر روز ازش استفاده کردم چون چهار کاره هم بود دیگه خراب شده چند ماهه الان نمیدونم چه آبمیوه گیری بخرم هم شیرموز و اینا درست کنه هم اب سیب و هویج و..

من همه اینایی که گفتی پارس خزر دارم ولی فقط جاروبرقیش رو استفاده کردم توربو 2000 هستمکشش خوبه ولی به ...

آخه خارجی درسته خیییلی با کیفیت تره ولی قطعاتش نیست 

مامان من خونشون ویلایی بزرگه مصرفش بالاس چندسال الجی داشت جاروبرقی خراب شدماخواهربرادراجمع شدیم کادوجاروبرقی پارس خزرخریدیمددوماه نکشیدلوله ش کنده شدالانم کلاخراب شده رفت مارک دووخریدتجربه من بودبه دردنخور