2777
2789

بچه ها من اگه یه کیس خیلی خوب باشه یا یه آقایی ازم خوشش بیاد و نگاهم کنه اصلا نگاهش نمیکنم یا بیرونم که می‌رم اصلا به آقا ها نمیکنم وقتی دارن نگاه میکنن چون از بچگی اینو یاد گرفتم و حس میکنم وقتی به چشمشون نگاه کنی یا چشم تو چشم بشید و بفهمن گه نگاهشون میکنی توهم 

میفتن دنبالت یا بی ادب بازی میارن و یا پرو میشن.

ولی حتی اینجا هم میشنوم که میگن کسی از اینجور خانوما خوشش نمیاد و رفتار جذابی نیست دوستمم همینو میگه بهم

نظرتون چیه؟

پیرینسس🎀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت هویتش رو توی جذب اقایون پیدا کرده ؟

چه بد 

به جهنم که خوششون نمیاد

زنا بدهی دارن به مردا طبق خواست اونا رفتار کنن؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

شما محجوب و متین هستین 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

من خودم پسرم 

کی گفته پسرا با هر کی چشم تو چشم بشن دنبالش میرن؟ 

من یه بار رفته بودم کافی نت 

دختره دو ساعت زل زده بود بهم 

تا حالا چندین بار اتفاق افتاده

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

منم اینجوریم دست خودم نیس ناخوداگاه سرمو میندازم پایین😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤