2777
2789

من هردو رو استفاده کردم ولی قطعا انتخابم آیفون

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول داری ایفون بگیر اس اولترا هم البتع میگن عالیه

هر دو تقریبا ت یک رنجن

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

قطعا ایفون

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من کلا سامسونگ رو پیشنهاد نمیکنم چون بعد از خرید ارزش مادی نداره ولی آیفون سرمایه ست، یعنی شما الان s بگیری 2 سال دیگه نصف قیمت هم نمیگیرن ولی آیفون رو همون قیمت خوب با توجه به تورم و اینا برمیدارن..

ولی اگر سری s مدنظرت هست s25 اولترا بگیر، توی سری s باتوجه به تجریه خودم و اطرافیان سراغ هیچی جز اولترا نرو..

و آیفون هم سری 17 پرومکس پرو و نرمال و سری 16 پرومکس رو پیشنهاد میکنم طبق تجربه

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
واقعا؟ ؟من میخواستم بخرم فقط تنها مشکلش میگفتن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌باتریشه😕

اصلا نگیررررررر، مشکل باطریش اصلا قابل چشم پوشی نیست خیلی سریع کم میکنه زیر 10 بیاد عین ثانیه شمار کم میشه حتی اگه نت و نور موبایل رو کم کنی که برسی خونه بزنی شارژ فایده نداره خاموش میشه، به خاطر پردازنده‌‌ش داغ میکنه، و کلی باگ داره.. s24fe داشتم و همه fe ها همینن طبق تجربه خودم و دوستام

اصلا نگیررررررر، مشکل باطریش اصلا قابل چشم پوشی نیست خیلی سریع کم میکنه زیر 10 بیاد عین ثانیه شمار ک ...

اوه پس مشکل جدیه ... مرسی که گفتی میخواستم بخرم، حوصله زود به زود خاموش شدن گوشی رو ندارم  🤦🏻‍♀️🤍

🪐🪐🪐

اوه پس مشکل جدیه ... مرسی که گفتی میخواستم بخرم، حوصله زود به زود خاموش شدن گوشی رو ندارم 🤦🏻‍♀️🤍

فدات

سری A خوب بگیر ولی fe نگیر، مثلا من خواهرم A36 داره شارژ 100 باهم میریم بیرون اون مدام درحال استفاده ست ولی من نه توی کیفمه وقتی برمیگردیم من 12 درصدم اون 80 درصد😐🤦🏻‍♀️