2821
2789
عنوان

تاحالا خونه خواهرشوهرم نرفتم

151 بازدید | 8 پست

من ۱ ساله عقد کردم و تازه عروسی کردم خواهرشوهرم ی شهر دوره خیلی راهه و پدرشوهرم اینا سالی یبار اول زمستون میرن اونجا 

من سعی کردم خودمو دور نگه دارم ازشون چون اولش ک دوست بودم و نزدیک‌ضربه دیدم ازشون از بس بد ذاتی نشون دادن خواهرشوهرم ی زن فوقالعاده با سیاست جوری ک همه عاشقشن و خودشو خیلی خوب نشون میده اما ذات واقعیشو ب من نشون داده

مادرشوهرمم طبقه پایینمون اعصاب روان نزاشته برا من با کاراش حرفهاش

ما انقد درگیر خرید و عروسی و این چیزا بودیم اصلا یبارم مسافرت نرفتیم یجوریم دلم نمیخواد برم خونشون خیلیم همه اصرار میکنن بهم

البته دانشجوام میتونم بهونه بیارم برا درسم

ولی بازم دو دلم ک چ کنم چون اونجا فامیلم زیاد دارن شوهرم میگه هرسال خیلی بهش خوش می‌گذشته 

چطوری باهاشون رفتار کنم کلا 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیده ای اما تمام قلبم را گرفته ای👶🏻♥️۲۸ دی بی بی چکم مثبت شد😍بسلامتی بیای مامانی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۴ ساله خونه ۳ تا خاهر شوهر و ندیدم اصلااا‌دوتاشون تهرانن چن بارم اونجا رفتم دعوت نکردن نرفتم خونش ...

منم 6 ساله ازدواج کردم فقط یک بار خواهرشوهرمو که خونه اش کوچه بالایی ما بود دیدم اونم شب بله برون و تمام. راضیم شدید

منم 6 ساله ازدواج کردم فقط یک بار خواهرشوهرمو که خونه اش کوچه بالایی ما بود دیدم اونم شب بله برون و ...

وای خوش بحالت

من نمیتونم اینا پر جمعیت و پر رفت و امدن زیاااااد تاحالا صد بار خواهرشوهرم دیدم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیده ای اما تمام قلبم را گرفته ای👶🏻♥️۲۸ دی بی بی چکم مثبت شد😍بسلامتی بیای مامانی😘

یعنی الان خواهرشوهر و فامیلا دعوتت کردن؟ با شوهرت قراره برین

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۴ ساله خونه ۳ تا خاهر شوهر و ندیدم اصلااا‌دوتاشون تهرانن چن بارم اونجا رفتم دعوت نکردن نرفتم خونش ...

چقدر خوب واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم 6 ساله ازدواج کردم فقط یک بار خواهرشوهرمو که خونه اش کوچه بالایی ما بود دیدم اونم شب بله برون و ...

اونا خیلی سردن سالی دو سه بار من دعوتشون کردم اما اونا عیچ وقت 

کاش دو تای بعدیم مث اونا بودن و مادرشوهرجونم 😈😆

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز