2777
2789

هر چی فراموشی رمز عبورو میزنم اینا میاره چکار کنم من کاربری قبلیمو میخوام 

کد ورود سریعم که برداشتین 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخییی تعلیق شدی شاید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اخییی تعلیق شدی شاید

نه گوشیم  همه چیش پاک شد 

اومدم بیام رمز عبور میخواد هر چیم رمزا رو میزنم مینویسه اشتباهه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

با ایمیل بوده کاربریتون؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

با ایمیل بوده کاربریتون؟

چند ماه پیش اینجوری شد گفتین باید باورود سریع بیایی شمارمو سیو کردم دیگه با ورود سریع میومدم الان فراموشی میزنم مینویسه خطا در سایت 

نه با نام کاربری من از قدیمیام

بله همون منظورم فنی باید درست کنن بهشون گفتیم بازم یاداوری میکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ممنون واقعا خیلی ناراحتم کاربریمو خیلی دوستش داررم چندین ساله باهمین میام

سلام

این مشکل منم هست من باایمیل عضو شدم و شماره هم یادمه بعدا دادم اما بازم به سختی واردش شدم اگه دوباره مثلا پرت شم معلوم نیست بتونم وارد شم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

سلاماین مشکل منم هست من باایمیل عضو شدم و شماره هم یادمه بعدا دادم اما بازم به سختی واردش شدم اگه دو ...

سلام برای فنی فرستادم مجدد

سلاماین مشکل منم هست من باایمیل عضو شدم و شماره هم یادمه بعدا دادم اما بازم به سختی واردش شدم اگه دو ...

من گوشیم هنگ کرد هر کار کردم درست نشد مجبور شدم فلش کنم 

دیگه ۵ روزه هر رمزی میزنم مینویسه خطا در سایت یعنی شبانه روز در تلاشم فایده نداره

ای کاش درست بشه خیلی اعصابم خورده 

گناه داره کاربریم   

متشکرم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .