2777
2789
عنوان

سلام نی نی یار چرا کاربری قبلیم مشکل دارشده

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
من گوشیم هنگ کرد هر کار کردم درست نشد مجبور شدم فلش کنم دیگه ۵ روزه هر رمزی میزنم مینویسه خطا در سای ...

نی نی یار رسیدگی کردن ان شاالله که درست میشه عزیزم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون واقعا خیلی ناراحتم کاربریمو خیلی دوستش داررم چندین ساله باهمین میام

کاربری قبلیتون چی بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

گل _مهر ۲۳۹۱۹

لینک کاربری رو بفرستید این اسم اشتباه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

لینک کاربری رو بفرستید این اسم اشتباه

لینک کادبری چه جوریه من متوجه نشدم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

یعنی نام گاربریمو بفرستم

خصوصی بفرستید

سلام نی نی یار چی شد هنوز خطا میده ،

سلام عزیزم چند روز زمان می بره