2777
2789
عنوان

عروسیمون سر اینکه بابام پول عروسی اون داده به من همسرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 46 پست
واسه مااینجوریه که پدردامادخرج ومیده یاخوددامادوهدیه هامال عروس وداماد ولی واسه خودم پدرشوهرم خرج ود ...

واینوهم اضافه کنم که الان بیشترعروسی هاروشوهرم پول هدیه روپس میده چون پدرشوهرم خودشومیزنه به اون راه 

گاهی انسانم آرزوست
وقتی شوهرش (برادر شما) هزینه ای نکرده، هیچ حقی نداره ناراحت شهخصوصا که هدیه های اقوام خودشون رو هم گ ...

هدیه رو برای عروس و داماد میارن برای پدرشوهر که نمی برند 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم که حق داره. بالاخره ۲۰۰ اون زمان هم کم نیست خودت بودی راضی می شدی کلی پول از زندگیت بره تو ...

نه ناراحت نمیشدم اگه همه هزینه رو پدر شوهرم میکرد خدایی  ما هدیه های سمت خودمون برداشتیم داداشم گفت ینی مشکل داری بردار

هدیه رو برای عروس و داماد میارن برای پدرشوهر که نمی برند

خودمون رو گول نمی‌زنیم. این کادوها جبران کادوهایی هست که قبلا براشون برده شده توسط همون پدر! یا باید برده شه. 

اون عروس همینکه پدرشوهرش براش عروسی آبرومندی گرفته و کادوهای فامیل عروسش رو هم بهشون داده باید کلی ممنون باشن 

خیلی از پسرها خودشون باید تمام این هزینه ها رومتقبل شن و اول زندگی کلی زیر قرض میرن. 

پس ب ناراحتی عروستون محل نده

این چه استدلالی هست. حالا اگه یه نفر بزنه توی سر من و ناراحت نشم.  آنوقت منم می تونم برم بزنم تو سر زن داداشم و بگم ناراحت نشو!  اون که قرار نیست با معیارهای من زندگی کنه! 

طرف ۲۰۰ میلیون کادو اول وقت که انقدر می تونسته کمک حالشون باشه رو برداشته و داده به دختر خودش. بعد انتظار دارن عروس ناراحت نشه! 

یعنی همین حالا هم پول دست خواهرشوهره بیاد حاضر نیست یه چهارم این مبلغ برگردونه بعد انتظار داره عروسه پول براش مهم نباشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خودمون رو گول نمی‌زنیم. این کادوها جبران کادوهایی هست که قبلا براشون برده شده توسط همون پدر! یا باید ...

ما هر جا کادو می بریم برای عروس و داماد می بریم داد و ستد که نمی کنیم!    خیلی مراسم ها بوده دعوت شدیم در صورتی که طرف اوضاع مالی خوبی نداشته و قبلنا اصلا انتظار کادو ازش نداشتیم کادویی هم که می بریم برامون جنبه کمک به یه زوج تازه ازدواج کرده رو داره.  

این چه استدلالی هست. حالا اگه یه نفر بزنه توی سر من و ناراحت نشم. آنوقت منم می تونم برم بزنم تو سر ...

من پرسیدم رسمتون چیه میگه هزینه عروسی نصف. ک ایشون پدرش داده رسمشون اینه یعنی با این کار نااشنا نبوده پس براش مهم نباشه  ولی سمت ما ک رسم اینه خرج عروس با پدر داماد و هدیه ها هم برا عروس پس این کار‌ زشته اینا رو من بالاتر گفتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ما هر جا کادو می بریم برای عروس و داماد می بریم داد و ستد که نمی کنیم! خیلی مراسم ها بوده دعوت شد ...

شعار دادن راحته و قشنگ، اما واقعیت چیز دیگه ایه! 

همه هم انتظار جبران رو دارن. (کمک به نیازمندان موضوع صحبت این تاپیک نیست)

هراسمی میشه روش بذاری، کمک، داد و ستد، کادو... اما مهم اینه که تمام اینها رو پدر انجام داده و انجام خواهد داد... پس حق داره که خودش تصمیم گیرنده باشه. 

عروس کادوهای خودش رو گرفته پس هیچ حقی نداره در موردکادوهای داماد که پدرش براش هزینه کرده نظری بده. 

شعار دادن راحته و قشنگ، اما واقعیت چیز دیگه ایه! همه هم انتظار جبران رو دارن. (کمک به نیازمندان موضو ...

واقعیت اینه که عروس حس می کنه حق زندگی اش پایمال شده! تا این پول برنگردونند این کدورت رفع نمی شه. حالا هر چقدر هم اینها تو دهن عروس بزنند که همینه که هست! زورمون رسید برداشتیم!

روز اول تو خواستگاری درباره ی جشن حرف میزنن وقتی میگین عروسی میگیریم دیگه منتی به سر عروس نیست به پس ...

ما صحبت کردیم ولی پدرش فوت کرد دیگه ما دادیم کلاش تازه جهازم کمک کردیم‌خیلی 

این چه استدلالی هست. حالا اگه یه نفر بزنه توی سر من و ناراحت نشم. آنوقت منم می تونم برم بزنم تو سر ...

خب ما رسممون اینه هدیه رو نصف میکنیم نصف حرج عروسی رو پدر عروس میده نصفش پدر داماد بعد هدیه رو نصف میکنن  یا میدن به بچه یا خودشون برمیدارن بابای من نصفش داد دست خود عروسمون ینی هدیه های طرف خودشون