2777
2789
عنوان

عروسیمون سر اینکه بابام پول عروسی اون داده به من همسرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 46 پست

ما رسم نداریم هدیه عروس داماد رو کسی دیگ بر داره شاید اونام اینجورین یعنی هدیه هر چی باشه برای عروس و داماده وگرنه قطعا جنگی راه میفته 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم نداریم هدیه عروس داماد رو کسی دیگ بر داره شاید اونام اینجورین یعنی هدیه هر چی باشه برای عروس ...

اره ما رسممون اینه عروسی باید نصف باشه ولی خب بابام همه مخارج داد نصف هدیه هارو هم پس داد

ما رسم نداریم هدیه عروس داماد رو کسی دیگ بر داره شاید اونام اینجورین یعنی هدیه هر چی باشه برای عروس ...

اره ما رسممون اینه عروسی باید نصف باشه ولی خب بابام همه مخارج داد نصف هدیه هارو هم پس داد

خب این رسمارو باید از قبل میگفتین هر دو طرف دیگ وگرنه اینجوری دلخوری پیش میاد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

سمت ما ک رسم خرج عروسی پدر داماد میده هدیه ها برا عروس داماد 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بزار ناراحت باشه 

آخه عروس چه تاثیری تو زندگی آدم داره که آدم بابت بهانه های الکیش غصه هم بخوره 

وقت سختی به دادت میرسه؟...

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

سمت ما ک رسم خرج عروسی پدر داماد میده هدیه ها برا عروس داماد

ما نصف  میکنم نصف پدر عروس نصف پدر داماد بابام همه هزینه ها رو حتی تا لباس عروس داد بعد هدیه های خود خاتواده ش داد به خودش داداشم راضی بود اگه باباش یه هزینه ایی میزاشت وسط نصف نصف میشد هدیه ها

وقتی شوهرش (برادر شما) هزینه ای نکرده، هیچ حقی نداره ناراحت شه

خصوصا که هدیه های اقوام خودشون رو هم گرفته 

پدر شما خرج کرده، پس به خودش مربوطه که پول جمع شده از کادوی اقوام خودش رو چطور خرج کنه

این پدر شماست که برای اون مهمان ها که کادو آورده بودند، کادو برده بوده یا خواهد برد، نه عروستون!! 

واسه مااینجوریه که پدردامادخرج ومیده یاخوددامادوهدیه هامال عروس وداماد ولی واسه خودم پدرشوهرم خرج ودادوتاقرون اخربرداشت هدیه هاروحتی مارفته بودیم ماه عسل اونایی که هدیه اورده بودن یعنی تومراسم جشن نبودن هم هدیه روبرداشت وانقدر عوضی بود نگفت این دوتاجوون دارن اززیرصفرشروع میکنن

گاهی انسانم آرزوست

به نظرم که حق داره.  بالاخره ۲۰۰ اون زمان هم کم نیست خودت بودی راضی می شدی کلی پول از زندگیت بره تو زندگی خواهرشوهرت؟    بالاخره کادو رو برای برادرت داده بودن نه برای قرض شما

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ما نصف میکنم نصف پدر عروس نصف پدر داماد بابام همه هزینه ها رو حتی تا لباس عروس داد بعد هدیه های خود ...

باتوجه ب رسمتونه دیگه البته ببین خودت بودی جاش ناراحت میشیدی یا نه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌