2777
2789

من داداشم خیلی دیر گفتاره و تو ۵ و نیم سالگی تازه شروع کرده کم کم داره حرف میزنه ولی خب نسبت به همسناش خیلی کمتره فهمش لجبازه من و مامانم خیلی راجب این قضیه میترسیم چون دکترا اول گفتن اوتیسم هست ولی بعدش که نوار مغز و... گرفتن گفتن اینطور نیست فقط یکم مشکل داره انگار بیماری اوتیسم از کنار مغزش رد شده  

دیشب خواب دیدم ماه محرمه تو حیاط خونمون نشسته بودم تقریبا همه جا تاریک بود خونمونم خیلی تاریک بود بعد حس میکردم امام حسین اونجاست روبرومه ولی من نمیبینمش بهم گفتن ی ارزو کن میخواستم بگم من ارزویی نداریم تا اومدم بگم مامانم از پشتم گریه میکرد و جیغ میزد داداشتو بگو بعد اون منم فقط جیغ میزدم التماس میکردم شفای داداشمو از خدا و امام حسین میخواستم تو خواب گریه م گرفته بود سرم انداختم پایین انداختم داشتم گریه میکردم حس کردم یه پرچم بود سبز خیلی تیره اومد از بالای خونمون رد شد

اولین باره که همچین خوابی دیدم 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

عزیزم چه خواب قشنگی 

انشاءالله خدا سلامتی به برادرتون بده 

به نیت امام حسین صد مرتبه صلوات بفرستین و بعد از ادای سلام به ایشون مجدد ارزوتونو رو به قبله عنوان کنید 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چه خواب قشنگی انشاءالله خدا سلامتی به برادرتون بده به نیت امام حسین صد مرتبه صلوات بفرستین و ب ...

باشه فقط داداشم خوب بشه خیلی داریم غصه میخوریم

بله تعبیرش شفای برادرتون هست

انشالله به زودی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بله تعبیرش شفای برادرتون هستانشالله به زودی

خدا از دهنت بشنوه 💚

خیلی از اینده ش میترسم