بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🙆وای منم شنیدم. خداییش اول ادم باید خودش رو بزاره جای طرف ببینه اگه باهاش همچین کاری بشه چه حسی داره😵💫
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
من شنیدم میگن ب هرکی بدی حرفتو گوش میدههمکارم داده بود ب رئیس
😵💫خدایی دیگه از دست هیچکس نباید هیچی گرفت🙆
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
میدونی گفتن این حرفا مسئولیت داره؟ اگه ی نادان این پیامو ببینه و بره انجام بده شما مسئولیمیدونی چقدر ...
🤦 حالا آلوده که نیست قبلا به جای استریل کردن ازش استفاده میکردن😂 ولی خب اره واقعا حق الناسه🤧
طوری ک اگر خونه نباشم نمیره حتی 5 دقیقه وایمیسه برسم
شبا پشتمو بهش بکنم ناراحت میشه تا صبح باید روم سمتش باشع
مثل بچه هاست🥹🥹
آموزش گرامرو مکالمهاز پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی