2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون وابستشونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توو چاییش شاشیدی؟ببخشید قدیما ی خانمایی تاپیک میزدن میگفتن ک اگ میخوایی شوهرت وابسته بشه توو چاییش ب ...

🙆وای منم شنیدم. خداییش اول ادم باید خودش رو بزاره جای طرف ببینه اگه باهاش همچین کاری بشه چه حسی داره😵‍💫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من شنیدم میگن ب هرکی بدی حرفتو گوش میدههمکارم داده بود ب رئیس

😵‍💫خدایی دیگه از دست هیچکس نباید هیچی گرفت🙆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم شنیدم و دیدم از این گوها بعضیا میخورن جرات نمیکنم برم خونشون ازبس نجسن

واقعیه؟؟؟؟😐

عزیزم من شوخی کردممم 

قدیما شما شاید نبودید

خیلیی تاپیک میزدن ک راجب این کثافتکاریا

ولی انقدر ک تووش همه شوخی میکردن ک فکر میکردم الکیه

میدونی گفتن این حرفا مسئولیت داره؟ اگه ی نادان این پیامو ببینه و بره انجام بده شما مسئولیمیدونی چقدر ...

🤦 حالا آلوده که نیست قبلا به جای استریل کردن ازش استفاده میکردن😂 ولی خب اره واقعا حق الناسه🤧

همسرم وحشتناک وابستس

طوری ک اگر خونه نباشم نمیره حتی 5 دقیقه وایمیسه برسم 

شبا پشتمو بهش بکنم ناراحت میشه  تا صبح باید روم سمتش باشع

مثل بچه هاست🥹🥹

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

واااادیگ اونقدرام نادانو جاهلو نخود مغز نداریم ک متوجه استیکرای من نشنداریم؟🫤

متوجه اموجیا شدم

اما اونی ک دنبال ی راهیه ک ی پسری رو ب دست بیاره فقط جمله ها رو میبینه 

قصد ناراحت کردنتو نداشتم ، عذر 🥰🌹

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

متوجه اموجیا شدماما اونی ک دنبال ی راهیه ک ی پسری رو ب دست بیاره فقط جمله ها رو میبینه قصد ناراحت کر ...

خواهش عسلم🌹

متوجه ام خودمم پشیمون شدم همچین شوخی کردم

ولی نمیشد دیگ کامنتمو پاک کنم