2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون وابستشونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 61 پست
چه بانمک‌واقعا همچین مردایی هست !!شما چند ساله که ازدواج کردین بچه هم دارین ؟از اول اینطوری بود ؟چه‌ ...

بله هست🙊🥲 من خیلی مهربونی میکنم و گذشت میکنم از همه چی هرچی ک فکرشو بکنی می‌گذرم هیچ کس نمیتونه اینطوری باشه همه میگن چرا اینجوری می‌کنی نمی‌دونم دست خودم نیست اینطوریم دیگه   

15 ساله بچه 8 ساله دارم 

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من نمیتونم بخوابم وقتی یکی صورتش رو ب رومه🫠

منم بعضی وقتا سختمه خوابم نمیبره وایمیسم تا خوابش ببره

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

بله هست🙊🥲 من خیلی مهربونی میکنم و گذشت میکنم از همه چی هرچی ک فکرشو بکنی می‌گذرم هیچ کس نمیتونه ای ...

همیشه خوشبخت باشید کنار همسر و فرزندتون 

ماشالا به صبوریتون 

ان شاء اله که قدرتون رو همیشه بدونه و بهتون خوبی کنه 

فک کنم از اون خانهایی هستین که خیلی آروم و کم حرفه باصدای قشنگ و آروم که هیچ کسی صدای بلندشو و خشمشو کسی ندیده 

درسته ؟ 

خیلی خوبه آدم صبور باشه من متاسفانه اصلا صبور نیستم

باش دختری بقیه چیزا چی ؟؟؟

بقیه چیزام مشخصه دیگه ، در پایین ترین حد ممکن 

طبق توصیه مادرش سرد ، مغرور ، بی حس 

خدا مادره تاروزی که پدرشوهرم زنده بود باهاش تلخی سردی میکرد میکفت من از مردا بدم میاد موقع دفتش حتی گریه نکرد من دستش کرفتم بردم کنار قبر لخظه اخر کفتم بیا با پدرجان خداحافظی کن لخظه اخره

کلا عجیب غریبن اینا  

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بقیه چیزام مشخصه دیگه ، در پایین ترین حد ممکن طبق توصیه مادرش سرد ، مغرور ، بی حس خدا مادره تاروزی ک ...

شده شبی پیشش بخابی اصلا هیچ کاری نکنه ؟؟؟

پیش ی مشاور برو این پسر تو دستت بگیر یکم تلاش باید کنی

نظر من اینه دوماه بهش توجه کن خیلی زیاد وقتی که عادت کرد یهو ترک کن بزار بیوفته دنبالت

همیشه خوشبخت باشید کنار همسر و فرزندتون ماشالا به صبوریتون ان شاء اله که قدرتون رو همیشه بدونه و بهت ...

فداتشم😘

بله دقیقا همینطوره

شده شبی پیشش بخابی اصلا هیچ کاری نکنه ؟؟؟پیش ی مشاور برو این پسر تو دستت بگیر یکم تلاش باید کنینظر م ...

اره خیلی شده 

حتما میرم عزیزم 

خیلی گوشت تلخه خیلی محبت کردم خودشو مادرش بی چشم و روهستن

مرسی از همفکریت حالا بعد مخبت کم مخلی میکنم ببینم چی میشه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱