2777
2789
بعد تواین مدت چیکارمیکردی دکترمیرفتی یابیمارستان برامراقبت

دیگه تاریخ گذشته حواست بیشتر به تکون هاش باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بعد تواین مدت چیکارمیکردی دکترمیرفتی یابیمارستان برامراقبت

من فقط یه بار رفتم دکتر فرستاد سنو گفت مشکلی نداره فعلا صبر کن دیگه بیست روز بعد زایمان کردم ولی اگه نگرانی هفته ای یبار برو بیمارستان ضربان قلبشو اینارو چک کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا تو این ماه اخر به شدت تکوناشون کم میشه متاسفانه دلیل نمیشه بگی مشکل داره

خب کم میشه قطع که نمیشه دیگه وقتی تاریخ گذشت باید حواسش باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من فقط یه بار رفتم دکتر فرستاد سنو گفت مشکلی نداره فعلا صبر کن دیگه بیست روز بعد زایمان کردم ولی اگه ...

چه جالب کع همینجوری ول کردن!!!من روز تاریخ زایمانم رفتم برا نوار قلب دکتر به زور بستریم کرد!!! دیگه نذاشت برم خونه

دکتر که بره خودش بهش میگه که بعد تاریخ هفته ای یبار نیازه بره چک کنه

نمیدونم اینجا که اینطور ی نیست!!

چه جالب کع همینجوری ول کردن!!!من روز تاریخ زایمانم رفتم برا نوار قلب دکتر به زور بستریم کرد!!! دیگه ...

وااا چرا به زور لابد علائم داشتی الان درد داری میری دهانه رحم باز نشده میگن برو خونه راه برو چند ساعت دیگه بیا بستری نمیکنن لعنتیا

چه جالب کع همینجوری ول کردن!!!من روز تاریخ زایمانم رفتم برا نوار قلب دکتر به زور بستریم کرد!!! دیگه ...

وقتی مشکلی نباشه کسی رو به زور‌نگه نمیدارن عزیزم

روتینش اینه که خودبخود روند زایمان شروع بشه مگه اینکه ضربان قلب جنین طبیعی نباشه یااینکه حرکات کم شده باشه و سونو‌مشکلی داشته باشه و.......یااینکه دهانه رحم باز شده باشه و...

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااا چرا به زور لابد علائم داشتی الان درد داری میری دهانه رحم باز نشده میگن برو خونه راه برو چند ساع ...

باور کن که هییییچی😑 تاریخم گذشته بود.  البته از سونو که همون روز بود از تاریخ بهداشت گذشته بود چهار پنج روز. بعد دکتر گرفت معاینه کرد الکی گفت خونریزی داری😐 در صورتی که خودش دستکاری کرد😑 به زور پذیرشم کرد. صبحم به زور آمپول فشار زائوندن. دردی هم نداشتم😐

وقتی مشکلی نباشه کسی رو به زور‌نگه نمیدارن عزیزمروتینش اینه که خودبخود روند زایمان شروع بشه مگه اینک ...

توضیح دادم. من هیچ مشکلی نداشتم نه دردی نه خونریزی نه مشکل تو نوار قلب. هیچی. شهر ما اینطوریه دکتراش😑 البته خب این مال شش سال پیشه اون زمان وقتی تاریخ میگذشت نامه بستری میدادن یا به زور می زائوندن یا اخرش سزارین میشدی