ان تی میگفتن دقیق تره. تاریخت که گذشت دیگه باید حواست جمع باشه و هر روز بری نوار قلب بگیری. منو که زورکی زائوندن😐
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خب طبیعی دقیق نیس گلم دیگه باید بشینی خود علائمت شروع میشه مثلا مت سر دخترم درد کمرم شروع شد هر یکساعت یهو میگرفت سر پسرم یکم کیسه آبم سوراخ شد آب میومد و بعد دردام شروع شد رفتم بیمارستان گفتن سه سانت باز شده ولی بازم زود رفتم چون اذیت شدم اگه شرایط خودت و بچت اوکیه بیشتر درد رو تو خونه تحمل کن زود نرو چون اذیتت میکنن با معاینه مداوم
نه عزیزم مشکلی نداشته باشی سزارین نمیکنن چون ممکنه تاریخ تو سنوها دقیق نخوره صبر میکنن مگه اینکه مشکل داشته باشی من دخترم 20روز گذشت طبیعی ولی پسرم چون اب دورش خیلی کم بود سزارین کردن
وای هرروز چه خبره نوارقلب ششصده هرروز برم هزینشوندارم
چرا انقدر زیاد؟؛ بیمه نداری مگه؟ حداقل بهداشت برو ضربان رو چک کنه ولی خب موقع ما که میگذشت سریع نامه بستری میدادن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚