2777
2789

تو پذیرایی خواب بودیم منو همسرم بعد صدای فنجون قهوه اومد که گذاشتنش رو اون میزی که قهوه ساز روش هست 

بعد چندبار هم تکرار شد فکر کردم صبح شده شوهرم میخواد قهوه بخوره چرخیدم دیدم شوهرم کنارم خوابه 🥲 😶‍🌫️

یکم بیدار موندم یکم صدا میومد دیگه قطع شد 

💚🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جنا هم قهوه خور شدن دفعه بعدی بپرس جن جان عربیکا یا امریکانو🤣

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

نمی‌دونم چون در ما از داخل قفل میشه یعنی در اصلاااا از بیرون باز نمیشه

جن ک از در نمیاد عشقم 

از دیوار هم میتونه بیاد از پنجره ی بسته هم میتونه بیاد 

خلاصه جنا داشتن قهوه میخوردن 

چیزی نبود نترس 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

اسی خدایی تو ک بچه نداری کاری هم نداری چرا الان بیداری بابا بگیر بخواااااب تا لنگ ظهر

خوابم نمیاد 🤣🤣 من تمام روز بی کارم چون همسرم صبح می‌ره سرکار تا شببیدار میشم ناهار رو براش میزارم صبحانه بخوره خوابم میپره 

ظهرا می‌خوابم تا پنج شش

💚🌱

منم شبا که میخوابم از این صداها زیاد میاد تو آشپزخونه دیگه عادت کردم به قول همسرم کاری به کارمون نداره داره زندگیشو میکنه😄 بی خیال

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اسی خدایی تو ک بچه نداری کاری هم نداری چرا الان بیداری بابا بگیر بخواااااب تا لنگ ظهر

روز شده روزززز باید بیدار باشی😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم