2777
2789
عنوان

بی انصافی همسر

161 بازدید | 11 پست

امشب قرار بود بریم خونه خواهر شوهرم قبل از اینکه بریم یک ساعتی زمان داشتیم

من از سر کار اومدم دنبال همسرم که بریم مهمونی

دیدم مسیر رو عوض کرد و رفت سمت مغازه چرم فروشی

بهش گفته بودم کفش نیاز دارم

من رو برد و گفت کادوی ر‌وز زن و سالگرد ازدواجمون یه کفش بردار 

کفش ها رو‌دیدم و نپسندیدم در همین حین همسرم گوشیش زنگ خورد از محل کار رفت جواب بده دقیقا دو دقیقه بعدش گوشی منم از محل کارم زنگ خورد و من دیدم خب شرایط هست جواب دادم؛ تماس من ۷ دقیقه ای طول کشید و تا محل مغازه بعدی طول کشید من دیدم داره عصبانی میشه سریع قطع کردم؛ وسط مغازه شروع کرد به اخم و تخم و گفت بیا بریم دیگه رفتیم تو ماشین هرچی تونست به من گفت منظورم ناسزا نیست ولی بسیااااار با داد و تحقیر و من هم فقط سکوت کردم؛ و به سمت خونه خواهرشورم راه افتادیم

میگفت چرا گوشی جواب دادی من وقت گذاشتم اومد برات کادو بخرم و تو پای گوشی بودی

منم بودم ناراحت میشدم اماهمسرت حق دادوفریاد نداشته بارهاباهمسرم جایی میرم تلفنش عصبیم میکنه فکرکن من منتظرنظرشم ایشون مشغول تلفن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس حق داره

حق دادوفریادنداشته منم قهرمیکنم یاحوصله داشته باشم  بدون نظرایشون خریدمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حق دادوفریادنداشته منم قهرمیکنم یاحوصله داشته باشم بدون نظرایشون خریدمیکنم

خب روتین ایشون اینجوری بسیار زود عصبانی میشه؛ ینی ب محض ناراحت شدن شدید عصبی میشه؛ به هیچ عنوان هم نمیتونه جلوشو بگیره، میخواد وسط مهمونی یا تو سفر باشه

خب روتین ایشون اینجوری بسیار زود عصبانی میشه؛ ینی ب محض ناراحت شدن شدید عصبی میشه؛ به هیچ عنوان هم ن ...

این خیلی بده ادم همش استرس داره الان هصبی میشه

این خیلی بده ادم همش استرس داره الان هصبی میشه

بسیار بسیار سخت هست؛ خیلی از اوقات که تو خلوت خودمون عصبی میشه میگم خدایا شکرت کسی نبود و کسی نشنید

و با این فکر راضیم

زندگی با اینجور ادما مث راه رفتن رو پوست تخم مرغه

ممکنه بشکنه هرلحظه