2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن

120 بازدید | 19 پست

سلام به همه . من یه پسری ام که 26 سالمه دو روز دیگه هم تولدمه و میرم توی 27 . شاغلم و حدودا یه ساله رفتم سرکار تازه از سربازی اومدم . لیسانس دارم . ساکن کرجم . اینا رو گفتم که به اینجا برسم . عمیقا دلم ازدواج میخواد و امشب از خدا خواستم اینو برام محقق کنه .   میگن مرد گریه نمیکنه ولی من الان پر بغضم ...   متاسفانه خانواده من اصلا توجهی نمیکنن به حرفای من . غیر مستقیم و مستقیم بهشون گفتم من میخوام مستقل شم دلم ازدواج میخواد ولی هر سری با خنده و کنایه منو پس  میزنن . پدرم که اصلا نمیشه دو کلام باهاش حرف زد و ادم خیلی پرخاشگریه بخاطر کاری  که داره و در استانه 60سالگیه و کارش بناییه . اینم بگم ما ی زندگی متوسط روبه پایین داریم . فقط یه خونه داریم اونم با وام توی ارزونی خریدیم .  در صورتی که وقتی برادرم خواست ازدواج کنه همه شون رفتن براش جلو تحقیقات کردن و... خیلی هواشو داشتن . وقتی اینو به مادرم میگم بهم میگه اون موقع وضعیت اقتصادی بهتر بود و ما تونستیم کمک داداشت  کنیم الان نمیتونیم . پدرمم دیشب گفت من ندارم کمکت کنم و یهو زد تو برجکم. من نمیگم همین الان بیان کمکم کنن پول بدن ولی حداقلش اینه کمک زبانی کنن بگن اره تو پسر مایی ما وظیفه داریم در قبالت .  تو هم ادمی حق داری برای خودت زندگی و همسر داشته باشی. الان که تو اوج جوونی ام شده زندگیم پر حسرت همه ی دوستام یا ازدواج کردن یا نامزدن . اما من؟ نه کسی پشتمه نه دیگه روحیه زندگی  کردن دارم . ولی شما اینو ببینید که یه پسر سالم  که حتی سیگارم نمیکشه و همه جوره سالمه میخواد سالم زندگی کنه و خودشو جدا از پلیدی ها کرده . یه پسر میتونه بره با هزار مدل زن بگرده که همه میدونید همه جورش ریخته ولی من عشق پاک میخوام زندگی پاک میخوام. این حقم نیست؟؟؟؟ خانواده میگن باید شرایط مالیت اکی باشه و هی بهونه میارن . از وضعیت خودمم بگم الان ی شرکت دارم کار میکنم کارمند مالی ام حقوقم ماهی 25 . بخدا خیلی ها همین جا شوهراشون 15 هم نمیگیرن ولی من به نظرم با سابقه 1 سال کار 25 عدد بدی هم نیست!  من شب کارم روزا هم میرم مدرسه غیرانتفاعی درس میدم . تا الان حدود 250 جور کردم که میشه برای رفتن جلو و خواستگاری پیش قدم شد . دخترای راضی و بساز هم زیادن برعکس دخترایی که ادا دارن ... ولی وقتی خانواده پشتم نیست و میگن ما نداریم و ما فلانیم ... من چه روحیه ای برام میمونه؟؟؟ ادم چقدر تنهایی بکشه و حسرت.    تا عید شاید بتونم یه ماشین در حد پراید هم بخرم ... نی نی سایتیا من دیگه نمیکشم چشمام پر اشکه بخدا مرد هم گریه میکنه.. من چیکارکنم خدایا  چرا مارو فراموش کردی  // همش میگن ما نداریم ما نداریم ....  تا به ما رسید اینجوری شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نمیکشم ابجی راهی نمیاد تو ذهنم

خیلیا وصعشون همینه

فکر نکن دارن تبعیص قائل میشن واقعا دور و زمونه بدی شده از نظر مالی

بیخیالشون شو کارتو ادامه بده پیشرفت کن به وقتش همه چی درست میشخ

خیلیا وصعشون همینهفکر نکن دارن تبعیص قائل میشن واقعا دور و زمونه بدی شده از نظر مالیبیخیالشون شو کار ...

اگه شرایط اکی نشه منم عین همه میخوام رابطه های ازاد داشته باشم و دیگ خودم نگه نمیدارم .... خسته شدم

اگه شرایط اکی نشه منم عین همه میخوام رابطه های ازاد داشته باشم و دیگ خودم نگه نمیدارم .... خسته شدم

منتی بر دیگران نیست دوست عزیز

شما اگر مرزهای اخلاقیتو بشکنی در درجه ی اول شخصیت خودتو خورد کردی

ای بابا چقد بد واقعا ناراحت کننده بود ولی کوتاه نیا تلاشتو بکن پس اندازتم ب طلا تبدیل کن .هنوز دو سه سال جا داری و تو این فاصله سعی کن با یه دختر خوب اشنا بشی ،حالا سنتی تو محیط کار یا هرچی ،هیجانی عمل نکن .خانوادتم کم کم بهت ایمان میارن . 

برات چند تا صلوات فرستادم .انشالله همیشه پاک و زلال بمونی مطمئن باش خدا بهترین هارو نصیبت میکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

احساسات پاکی داری درک میکنم حقت هم یه زندگی خوب و با عشق هست

پدرو مادرتون هم الان واقعا در فشارند اگه یه شخص دیگه ای در خانواده هست که دانا باشه مثل پدربزرگی مادربزرگی عمه بزرگی باهاشون صحبت کنید که خانواده تون رو توجیه کنن شما نیاز داری ازدواج کنی بهرحال یه پس انداز داری وام میگیرید یه دختر خوب که باهات بسازه هم زیاده