2777
2789
عنوان

جنبه تاپیک ندارین وارد نشین دختر همسرم 3

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم موضوع چیه ولی در هر صورت من حقو به دخترش میدم😐☹️کمرشکن تر از داغ مادر هیچی نیست هیچی، حتی د ...

من دقیقا حرف شما رو گفتم شاید با کلمات دیگر یه کاربر معلوم اخلال فقط فحش داد 

زندگیم فقط همسرم

رسماً مشکل دار بود اون 

من تازه داشتم میگفتم مشکلی نداره طرف ازدواج کرده و ...

به منم توهین کرد و هر چی لیاقت خودش و خاندانش بود گفت

رسماً مشکل دار بود اون من تازه داشتم میگفتم مشکلی نداره طرف ازدواج کرده و ...به منم توهین کرد و هر چ ...

میدونی کلا من فحش ندادم ولی نی نی یار رسیدگی نکرد الان از آب طلا برق حرف بزنیم زود رسیدگی میکنه

زندگیم فقط همسرم

یه سریال بود اسمش یادم نیس لبلا بلوکات بازی کرده بود اون ببین فک کنم اسمش زیر اسمون ابی بود نمیدونم

آسمان همیشه ابری نیست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اخه میپرسن چجوری اذیتت میکنه جواب نمیدی

فقط گفتی بلاکت کرده و بهت محل نمیذاره

عزیزم بلاک کردن اذیته؟؟ آزاره؟

خب خنثی هستش دیگه، بلاکت میکنه یا باهات صحبت نمیکنه ینی کلا کاری باهات نداره پس اسمش اذیت نیست  توام راحتش بذار اینجوری بهتره ، با هم حرف نزنین به اختلاف و بحث هم کشیده نمیشین تمام

خودشم خواست حرف بزنه توام جوابشو بده، مسئله ای نیست که بزرگش کنی

❤️

عزیزم با همه احترامی که بری شما قائلم چون هیج زاویه ای باهات ندارم و خیلی هم تاپیک قبلی از هم صحبتی و شوخی کردن باهاتون لذت بردم و بهت هم حق دادم که کاربر ها داشتن باهات بیش از حد تند برخورد میکردن اما به نظرم داری مرتب تاپیک اسی و روان خودت رو اینحا به هم میریزی بهتره تاپیک رو ترک کنی و بیخیال شی🌱

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️