2777
2789
عنوان

شوهرم کلیپ های پشیمونی ازازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یه مدت فراموش میکنه مشکلتون که همیشگی نیس

نه همیشه این کینه بوده ازچهارده سال پیش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

امیدوارم حال دلتون خوب بشه بزودی

ممنونم🙏🙏

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

۱۱ سال اختلاف سنی دارید

بله یازده سال وشیش ماه

باید بپذیری چون احتمالا سرگرمش میکنه و خوشش میاد پس اعتراضت رو کم کن و بعد یه مدت یا خودش میاد سمتت ...

طرف دار میگه شوهرم کلیپ ضدزن نگاه میکنه دیدش نسبت به زن ها خوب نیست تو تقصیر رو انداختی گردن اسی که ای تو ناز و قر کرشمه نداری شوهرت اینطوری شد 🤡

این مشکلتون از کی پیدا شده

میگم ازیه سال بعدازدواج گفت رفت آمدسخته منم ازقبل توخواستگاری وتوعقدنامه تعهدمحضری گرفتم که نمیرم روستاباهاش زندگی کنم چون محل کارش روستاس

میگم ازیه سال بعدازدواج گفت رفت آمدسخته منم ازقبل توخواستگاری وتوعقدنامه تعهدمحضری گرفتم که نمیرم رو ...

عزیزم اینطوری خیلی اذیت میشی من فکر کردم چون گفتی تازه اینستا نصب کرده فکر کردم بخاطر اینستاست 

به نظرم حتما یا برو مشاوره یا خودت یجوری باهاش صحبت کن 

من احساس میکنم شوهرت خیلی یه دنده اس 

عزیزم اینطوری خیلی اذیت میشی من فکر کردم چون گفتی تازه اینستا نصب کرده فکر کردم بخاطر اینستاست به نظ ...

بله دقیقاخیلی لجبازه

طرف دار میگه شوهرم کلیپ ضدزن نگاه میکنه دیدش نسبت به زن ها خوب نیست تو تقصیر رو انداختی گردن اسی که ...

متن اول خوندم گفته بود اینستا تازه نصب کرده فکر کردم مشکلشون از بعد اینستا به وجود اومده بعدش گفت بخاطر کینه اشه متوجه شدم که جدیه