نادیکرد مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 عنوان شوهرم کلیپ های پشیمونی ازازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست برضدزنهارومدام میاره نشونم میده ،تازه نصب کرده وتاساعت دوسرش تواینستاس میگم بیابخوابیم من دوسدارم کنارتوبخواب برم تو شوهرمی زندگی مشترک ایناهرچی گفتم فایده نداشت الان چندشبه دیگه منتظرش نمیمونم جاخوابمم جداکردم تنخامیخوابم میادکنارم میبینه بی تفاوتم میره شماحق میدین به من مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍 1404/09/10 | 03:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 753 جنبه نداره به نظرم شوهر خاله ام ۵۶ سالشه نصب کرده هی عکس دخترا رو میاره نشون میده ابرو نذاشته برامون یاد سیروس میفتم تو سه در ۴
mohibanoo78 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3285 نه میره رومبل تکی میشینه میبینه ۱۱ سال اختلاف سنی دارید
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 بعد یه مدت فراموش میکنه مشکلتون که همیشگی نیس نه همیشه این کینه بوده ازچهارده سال پیش مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 امیدوارم حال دلتون خوب بشه بزودی ممنونم🙏🙏 مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
mohibanoo78 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3285 نه همیشه این کینه بوده ازچهارده سال پیش این مشکلتون از کی پیدا شده
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 ۱۱ سال اختلاف سنی دارید بله یازده سال وشیش ماه مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
hera_k1 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1516 باید بپذیری چون احتمالا سرگرمش میکنه و خوشش میاد پس اعتراضت رو کم کن و بعد یه مدت یا خودش میاد سمتت ... طرف دار میگه شوهرم کلیپ ضدزن نگاه میکنه دیدش نسبت به زن ها خوب نیست تو تقصیر رو انداختی گردن اسی که ای تو ناز و قر کرشمه نداری شوهرت اینطوری شد 🤡
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 این مشکلتون از کی پیدا شده میگم ازیه سال بعدازدواج گفت رفت آمدسخته منم ازقبل توخواستگاری وتوعقدنامه تعهدمحضری گرفتم که نمیرم روستاباهاش زندگی کنم چون محل کارش روستاس مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
biiiiiiinam عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 1973 جنبه نداره به نظرم شوهر خاله ام ۵۶ سالشه نصب کرده هی عکس دخترا رو میاره نشون میده ابرو نذاشته برامون ... 😂 کاربر مرد
mohibanoo78 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3285 میگم ازیه سال بعدازدواج گفت رفت آمدسخته منم ازقبل توخواستگاری وتوعقدنامه تعهدمحضری گرفتم که نمیرم رو ... عزیزم اینطوری خیلی اذیت میشی من فکر کردم چون گفتی تازه اینستا نصب کرده فکر کردم بخاطر اینستاست به نظرم حتما یا برو مشاوره یا خودت یجوری باهاش صحبت کن من احساس میکنم شوهرت خیلی یه دنده اس
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 753 😂 دایی ام به خاله ام گفت اینو جمعش کن گفت ولش کن ببینه خاله اوپن مایند میباشد🤣
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 عزیزم اینطوری خیلی اذیت میشی من فکر کردم چون گفتی تازه اینستا نصب کرده فکر کردم بخاطر اینستاست به نظ ... بله دقیقاخیلی لجبازه مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
mohibanoo78 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3285 طرف دار میگه شوهرم کلیپ ضدزن نگاه میکنه دیدش نسبت به زن ها خوب نیست تو تقصیر رو انداختی گردن اسی که ... متن اول خوندم گفته بود اینستا تازه نصب کرده فکر کردم مشکلشون از بعد اینستا به وجود اومده بعدش گفت بخاطر کینه اشه متوجه شدم که جدیه
biiiiiiinam عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 1973 دایی ام به خاله ام گفت اینو جمعش کن گفت ولش کن ببینه خاله اوپن مایند میباشد🤣 چه خاله باحالی😂👌 کاربر مرد