2777
2789
عنوان

تازه عروسا چرا عقلشون زایل میشه

850 بازدید | 62 پست

گفتم حوصلتون سر رفته ی تاپیک جنجالی بزنیم 😂

ولی خدایی چرا اینطوریه یک استوری هایی می‌ذارن یک کارایی می‌کنن آدم دچار شرم نیابتی میشه😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یعنی واقعا خودشون نمی‌فهمن چقد ضایع هستن یا کسی نیس بهشون بگه؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام ازدواج کرده بیو حلقه و اسم شوهرش عکس پروفایل دو نفره از ذرت خوردنشون عکس میزاره بعد شوهرش رو تگ میکنه😭 بچم نیست ۲۷ سالش اصلا یه بدبختی 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

جوگیرنفکر میکنن شوهر براشون ریده..چندسال بعد میفهمن چه کلاهی سرشون رفته

استوری هاشون خیلی سمه😂

یکی از دوستام ازدواج کرده بیو حلقه و اسم شوهرش عکس پروفایل دو نفره از ذرت خوردنشون عکس میزاره بعد شو ...

هر روز هم ادامه میدن😂

مثلا چی کارمیکنن

منو آقاییم

عکس شام و نهار و گل و بوس و بغل و .... 

اونم به دفعات زیاد 

هر روز هم ادامه میدن😂

من هیچکدوم از این کارا رو نکردم یعنی هر غذایی درست میکنه استوری میزاره شوهر رو تگ میکنه اصلا یه کارایی میکنه پشم ریزون

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خداشکر میکنم بعد از ازدواج تکرار میکنم بعد از ازدواج 

هیچ تغییری نکردم جز اضافه شدن یک حلقه 

چون دو سال باهم بودیم و خانواده ها کاملا در جریان بعدش هم عقد کردم ۲۵ سالم بود همون آدم دوران دوستی

خداشکر هیچ وقت اینستاگرام هم نداشتم که استوری خاصی بگذارم یا حرکت خاصی بزنم به نظرم عشقی واقعی تر در خفا آنکه نمایش داده میشه جا اما اگر داره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دختر من تازه عقد کرده اصلا از این حاشیه بازیا نداره حتی اینستا هم نداره خیلی خوشم میاد از این اخلاقش

اینستا کلا محیط سمیه😂

من هیچکدوم از این کارا رو نکردم یعنی هر غذایی درست میکنه استوری میزاره شوهر رو تگ میکنه اصلا یه کارا ...

درست کردن گل از خیارشور روی سالاد الویه😂