2777
2789
عنوان

تازه عروسا چرا عقلشون زایل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 62 پست
هر کی شوهر میکنه بلاگر میشه مامانم میگه تنها کسی که شوهر کرد بلاگر نشد تو بودی 😀

میرقصن😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا بعضیا سوراخ میکنن از صبج تا شب میذارن البته به خودشون مربوطه من باب فان گفتم وگرنه من اگر نخ ...

چی میشه مگه؟

چرا جلوه خوبی نداره؟

من حالا اونایی که استوری چرتو پرت از غذا و نوشیدنی میزارن زیاد باب میلم نیس البته بمنم مربوط نیس،ولی استوری برای کارای روزمره یا چیزایی که دوست دارن به اشتراک میزارن دیگه بهرحال

من بعضی وقتا یا دابسمش از خودم میزارم یا عکس دوتاییمون.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

چی میشه مگه؟چرا جلوه خوبی نداره؟من حالا اونایی که استوری چرتو پرت از غذا و نوشیدنی میزارن زیاد باب م ...

من از استوری غذا و میوه نفرت دارم.

هیچوقت دوسنداشتم بزارم چرا بعضیا میزارن دلیلشو هیچوقت نفهمیدم دخترداییم یکسره میزاره از خونش از میوه هاش 

فقط تازه عروسا نیستن. ی مدت هم باب بود اونایی ک پسر داشتن یا مثلا دوتا پسر داشتن،پروفایلای ضایعی میذ ...

کلا این چیزا خز بازیه واقعا 😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من از استوری غذا و میوه نفرت دارم.هیچوقت دوسنداشتم بزارم چرا بعضیا میزارن دلیلشو هیچوقت نفهمیدم دختر ...

منم درک نمیکنم این مدل استوریارو.

ولی خب نمیشه هم چیزی گف..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

من ی دختر دایی دارم 24ساعته استوری میوه و غذا میزاره.بنظرم خیلی کار زشتیه. یعنی چی عکس بگیری از میوه ...

میوه چطوری خیار درسته یا تزیین می‌کنه 😂

وای وای خیلی ضایع اس واقعا.

یه اقوام داشتیم پسره عکس غذایی ک نامزدش درست کرده بود رو استوری می‌کرد و می‌نوشت مرسی زندگیم ک بفکرمی خسته میام .... حالا غذای آنچنانی هم نبودا.خدا ببخشه دختره دست پخت خوبی هم نداشت اینقدر پسره ذوق می‌کرد 🤭🤭

وای وای خیلی ضایع اس واقعا.یه اقوام داشتیم پسره عکس غذایی ک نامزدش درست کرده بود رو استوری می‌کرد و ...

باز خداروشکر یک پسر خوب و قدردان در کره زمین پیدا شد خدا خیرش بده

باز خداروشکر یک پسر خوب و قدردان در کره زمین پیدا شد خدا خیرش بده

قدردان بودنش خیلی خوبه ولی آخه استوری گذاشتنه خز بازیه .

خانمت پیشته ازش تشکر کن یا اصلا از غذاش عکس بگیر ولی ن استوری بزاری اونم برا مرد خیلی ضایع اس