2777
2789

من سه تا داداش دارم یکی ۲۰ سالشه یکی ۲۸ یکی ۳۴ اینا 

ب شدت بد دل و شکاک هستن و کلا توی خونه ما دختر بودن ینی گناه .ینی اینک تو نمیتونیی بلند بخندی شوخی کنی و با بولیز شلوار توی خونه راه بری یا رنگ لباسات روشن باشه 

من مجردی رعایت کردم خیلی ازشون میترسیدم 

متاهل هم ک شدم رعایت میکردم اصن نمیدیدن .ولی بعد مدتی چادر رو کنار گذاشتم و با مانتو تا جای زانو مشکی شلوار مشکی و مقنعه میرفتم بیرون .ک سه تا شون ب هر نحوی شده ب شوهرم بی احترامی کردن گفتن جلو زنت رو بگیر آبرومون رو برد 

یکی از داداشام آوند ک با شوهرم دعوا کنه ب خانوادش بی احترامی کرد و با بچم تند خویی کردن چون بچه منه 

با این حال شوهرم باهاشون آشتی میونه و همیشه سلام میده و احترام مادرم و خانوادم رو حتی پیش من نکه میدره 

امروز مامانم زنگ زده میگ کینه رو کنار بزار داداشتن .تو زندگیشون مشکل دارن بیا رفت آمد کن (هر کدومشون ی سری مشکلات بزرگ پیدا کردن .ک با تودم میگم تقاص کارشونه)متم دلم میسوزه ها ولی نشون نمیدم 

بعد بهم‌میگ خب شوهر تو هم وقتی اینا اومدن دعوا کنن بهشون فحش داده😑

منم گفتم مامان واقعا رو میخواد چنینی حرفی زدن و ...

کلا این داداشام خوبشون اینجوریه ک بهت مثلا فحش نمیدن یا داد نمیزنن 

وگرنه قهریه کلا 

سر هر چیز کوچیک 

مثلا کافی شاپ رفتن با دوستام .با اینکه بچه دارم 

مانتو پوشیدن شلوار لی پوشیدن 

همه چی کار دارن و ب شدت فحش های رکیک میدن و ابرو بری میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم ولی دلیلی برای دلخور کردن و دعوا کردن با مامانت ندیدم

چی بگم 

حس کردم داره طرف داری پسراش رو میکنه 

آخه وقتی عروس خودش خانوادش ی کاری کنن سریع بزرگ میکنه ولی پسرای خودش ن

چی بگم حس کردم داره طرف داری پسراش رو میکنه آخه وقتی عروس خودش خانوادش ی کاری کنن سریع بزرگ میکنه ول ...

مامانا به هر روشی بین بچه هاشون رو صلح بدن و ممکنه همین حرفا رو به پسراش هم زده ولی اصولا پسرا سرتق و لجباز ترن

و حقیقتا پوشش تو اونقدرا هم بد نیست که باعث ابرو بری بشه 

فحش رکیک ابرو بری نیست؟

میتونی از طریق مامانت حرفاتو به گوش داداشات برسونی 

ولی دیگه نذارید بیشتر از این حرمت ها بین تون دریده بشه 

حتی اگر اونا فحش دادن شما یا شوهرتون فحش ندید رابطه تون رو کم کنید تا دوباره یاد بگیرید محترمانه با هم رفتار کنید 

آخه مگه بچه ۱۰ ساله این 

مامانا به هر روشی بین بچه هاشون رو صلح بدن و ممکنه همین حرفا رو به پسراش هم زده ولی اصولا پسرا سرتق ...

ی چیزی ک نشه نمیشه 

اونا بقول شما کوتاه نمیان و سر تق هستن