ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای کار عاقلانه ای میکنی من بهشون نمیگفتم فکر میکردن خاستگار ندارم تا اینکه با یکی خیلی به تفاهم رسی ...
اره بابا من تا حالا ۱۰ تا خاستگار رد کردم، یبار ک داشتم براشون تعریف میکردم یکیشون برگشت گفت وااایییی خاستگااااری داری؟؟؟؟ یجوری شدم احساس کردم براشون چیز عجیبیه ک من خاستگار داشته باشن، ازون روز همه جا میشینم میگم
اره بابا من تا حالا ۱۰ تا خاستگار رد کردم، یبار ک داشتم براشون تعریف میکردم یکیشون برگشت گفت واااییی ...
اره منم این مورد آخرو رد کردم فکر کرده بودن فقط همین خاستگارو داشتم خالم به داییم گفته بود وای رویا این خاستگارو رد کرده داییم گفته اشکال نداره حالا یه خاستگار دیگه میاد خالم گفته بود نه بعد سالها یکی اومد دیگه کی میاد
والا من خیلی وقت نیست ازدواج کردم ولی هروقت میرم خونه مامانم چندتا کارت دادن بهم بده ک ادرس دکتر نازایی حالا بصورت واضح گفتم ک من تصمیم ب بچه دار شدن ندارم