2777
2789
عنوان

کیا با زنجبیل وزن کم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 44 پست
عزیزم سرد چربیسوزه عین آبغوره سرکه ولی عوارضی نداره یا خیلی کم داره زنجبیلو چقد میخوری؟ اون در عوض ق ...

نه من آدم افراطی نیستم ، در هر چیزی تعادل دارم . زنجبیل هم یه دوره کوتاه مدت خوردم عالی بود ولی نخوردم دیگه .

لطف میکنی

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورم طبعش

وای خدا 😅اشتباه متوجه شدم، 

من از ابغوره جواب گرفتم یکم جمع شدم ولی هنوز خیلییییییییی کار دارم

دمنوش زنجبیل میخوردم خیلی برام گرم بود و معدمو میسوزوند و حالت تهوع میگرفتم

وای خدا 😅اشتباه متوجه شدم، من از ابغوره جواب گرفتم یکم جمع شدم ولی هنوز خیلییییییییی کار دارمدمنوش ...

آبغوره چجوری میخوردی ؟

تف تو چاقی من هیچ وقت فکر نمیکردم بشه معضل برام .‌با ۳ تا زایمان شکمم عین حامله هاس .

پس نخور دیگه 

آبغوره چجوری میخوردی ؟تف تو چاقی من هیچ وقت فکر نمیکردم بشه معضل برام .‌با ۳ تا زایمان شکمم عین حامل ...

چایی چی بود این وسط 😂

من بعد غذا میخوردم از یه قاشق خوردم تا رسید به یه نصف استکان 

مهمترینش غذامو کمممم کردم سعی کردم سرخ کردنی نخورم 

اب سرد نخورین 

جرعه جرعه اب بخورین 

چایی چی بود این وسط 😂من بعد غذا میخوردم از یه قاشق خوردم تا رسید به یه نصف استکان مهمترینش غذامو کم ...

چاقی درست بخون🤣

اینم امتحان میکنم .

آب یخ تابستونا زیاد میخورم .

ولی زمستون تشنه نمیشم اصلا 

نه من آدم افراطی نیستم ، در هر چیزی تعادل دارم . زنجبیل هم یه دوره کوتاه مدت خوردم عالی بود ولی نخور ...

کلا فلفل زنجبیل دارچین اینا نخوری خیلی بهتره واسه کبد اعصاب قلب مضرن چون زیادی تندن و با سیستم بدنو‌اعصاب ما نمیخونن.

زیره سیاه

نعناع زرشک سیاه چای سبز قهوه سبز  ایناهمه چربی سوزن میتونی همه رو باهم پودر کنی حتی زیره سیاهم تنها بخوری خودش چربیسوزه من یه مدت همه‌رو میخوردم عالیه اشتهارو هم کم‌میکنه ولی بعد حوصله نداشتم رفتم سراغ سماق نکوبیده

عزیزم ینی بدون اینکه خوراکت رو کم کنی با زنجبیل کم کردی؟؟من رژیم داشتم ۵ کیلو مونده بود برسم ب وزن ا ...

زیره سیاه چای سبز قهوه سبز نعناع زرشک سیاه ایناهمه چربیسوزن مثلا ترکیب همه رو پودر کنی یا زیره سیاه خلاصه همه لاغرکننده عالین با هم باشن‌بهتره یا جوشونده سماق نکوبیده 

دم‌نوش زنجفیل صبح ها ناشنا میخورین لطفا طرز تهیه اش رو بفرمایین 

خود زنجبیل رو بخر پودر کن صبا ناشتا بریز تو یک لیوان آبجوش ی قاشق چای خوری سرخالی میل کن شبل قبل خابم میتونی بخوری منتها اگ طبعت گرمه یبار بخور صبح اگ بلغمی هستی شبام بخور 

خواهش میکنم عزیزم چ رشته ای ورزش میکنی؟ حتما حتما وعده قبل وبعدباشگاهت رعایت کن که عضله جایگزین چربی ...

فیزیکال فیتنس

بله حتما.ممنون

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

قرص گلوریاگرفتم ازفردامیخام بخدرم خیلی ام واسش هزینه کردم 😆

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چه مقدار اب میریزی توش؟بعد نباتیچیزی میریزی یا خالی خالی؟

دولیوان آب داغ.نه خالی میخورم ی کم تنده انگار فلفل خوردی ولی زود تموم میشه میتونی ی ذره عسل روش بخوری

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"