2777
2789
عنوان

کیا با زنجبیل وزن کم کردن

648 بازدید | 44 پست

سلام دوستان میخام تجربه خودمو بگم دوهفته هستش دارم زنجبیل میخورم چوبشو خریدم اوردم خونه آسیاب کردم چون مطمعن تره صبا ناشتا میخورم تاثیرشو توی دوهفته دیدم خیلی خوشحالم خاستم بهتون بگم اگ اضافه وزن دارید مصرف کنید مخصوصا اونایی ک بلغمی هستن مثل من شکم پهلو کلا جم جور میشه دوستتون دارم فعلا

نظرسنجی

سلام عزیزم. من پارسال نزدیک١٠ کیلوکم کردم.هم رژیم،هم باشگاە هم دمنوش زنجبیل ناشتا

من زنجبیل تازە میگیرم میزارم فریزر شبا بە اندازە ی گردو رندەمیکنم و میزارم فلاسک تافرداشب دو وعدە میخورم

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بایه رژیم اصولی تو۷ماه ۱۷کیلوکم کردن ده سال جوونترشدم😍

ممنون میشم توضیح بدی، خودم کالری شماری میکنم

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
من خودم بایه رژیم اصولی تو۷ماه ۱۷کیلوکم کردن ده سال جوونترشدم😍

چطوری کم کردی

تروخدا بمنم بگو همین الان داشتم با شوهرم بحث میکردم سر لاغری اشکمو در آورد

من وقت باشگاه و ورزش ندارم دوتا بچه دارم خیلی اذیتم میکنن

راه دیگه ای داری بگو ی عمری دعات میکنم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

دم‌نوش زنجفیل صبح ها ناشنا میخورین لطفا طرز تهیه اش رو بفرمایین

زنجبیل تازە میگیرم میزارم فریزر شبا بە اندازە ی گردو رندەمیکنم و میزارم فلاسک تافرداشب دو وعدە میخورم

ممنون میشم توضیح بدی، خودم کالری شماری میکنم

من ازمربی رژیم گرفتم دوسال مرتب ورزش فیتنس انجام میدم،امانقش اصلی تغذیه س، سن قدو وزن وبیماری زمینه ای و چکاب وساعت خواب ایناروازمن گرفت ورژیم داد، تورژیمم پروتیین،کربوهیدرات،سبزیجات،روغن سالم و..بود، اگه دسترسی نداری میتونی مجازی برنامه غذایی بگیری توخونه انلاین ورزش کنی،ورزش خوش اندامت میکنه 

چطوری کم کردیتروخدا بمنم بگو همین الان داشتم با شوهرم بحث میکردم سر لاغری اشکمو در آوردمن وقت باشگاه ...

۷۰درصدتغذیه س، شما میتونی ازچت چی پی تی کمک یگیری سن وقدووزنت وبگو رژیم بهت میده

من ازمربی رژیم گرفتم دوسال مرتب ورزش فیتنس انجام میدم،امانقش اصلی تغذیه س، سن قدو وزن وبیماری زمینه ...

دوماهە باشگاه میرم،خیلی جمع شدە بدنم

ولی بعضی وقتا ریزه خواری میکنم این برام سخته

ممنون عزیزم وقت گذاشتی💐

چطوری کم کردیتروخدا بمنم بگو همین الان داشتم با شوهرم بحث میکردم سر لاغری اشکمو در آوردمن وقت باشگاه ...

دمنوش سماق بخور روزی دو لیوان زنجبیل خوب نیست خیلی محرکه عوارضش زیاده