2777
2789

تا دوماه ونیمگی خیلیییی می‌گرفت گاهی شیرخشک میدادم چند وقت ندادم الانم گاهی بهس ابحوش نبات تو شیشه میرم بلد نیس مک بزنه. میجوعه

جیشش  کم شده گفتم دوباره تو شیشه شیرخشک بهش بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون دیگه نمیگیره دختر من تا3 ماهگی شیشه گرفت دیگه نگرفت شیشه میدم میجوعه در حالی بلده مک بزنه ولی ش ...

من کلا در حد یک هفته شیشه دادم اونم چون تو بیمارستان هنوز تو سینم شیر نیوفتاده بود.

عزیزم خدا حفظش کنه

همچنین فرزند شما رو

خواهرم برای دخترش 

, ۲۲:۵۴] : رازیانه براش درست کردم
با هل گلاب یه ذره نبات

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من کلا در حد یک هفته شیشه دادم اونم چون تو بیمارستان هنوز تو سینم شیر نیوفتاده بود.

من از وقتی به دنبال آمد تا3ماهگی شیرخشک می‌خورد روزهای اول روزی3بار یا بیشتر میدادم تا ماه آخر روزی 1 بار دیگه سه ماهه شد شیشه نگرفت

شیرم فک کنم زیاد نبست تو خواب خیلی گریه میکنه همین الان تا خوابوندم سریع بیدار شد بخدا دیگه چشام باز ...

سینتو خوب می‌ذاری دهنش؟باید کل هاله رنگی سینه رو بذاری وگرنه نمیتونه بخوره.و اینکه اگه موقع شیر خوردن چرت میزنه ماساژش بده تا سرحال شه و بخوره

من از وقتی به دنبال آمد تا3ماهگی شیرخشک می‌خورد روزهای اول روزی3بار یا بیشتر میدادم تا ماه آخر روزی ...

هرچی بیشتر شیر خودت رو بدی غدد شیری سینه تحریک میشه و شیرت زیاد میشه