2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای بارون بخونید بخاطر اعمال خودمونه

خجالت نمیکشی؟

چرا توی مهد اسلام همه لخت میگردن و فراوانی نعمته؟!

چرا تو تایلند که اکثر دختراش نونشون از راه حرومه وفور نعمته؟

بخاطر کدوم اعمالمون؟همین صبرو خ... که درپیش گرفتیم؟بخاطر بسته بودن دهنمون؟

بخاطر اینکه نشستیم به دیدن اینکه چجوری دریاچهامونو خشکوندن و جنگلای سرسبزو ابادمونو نابود کردن و یه زندگی معمولیو بهمون حروم کردن ولی ما فقط نشستیم نگاه کردیم؟

بابا دست بردارین بابا به خودتون بیایین

خجالت نمیکشی؟چرا توی مهد اسلام همه لخت میگردن و فراوانی نعمته؟!چرا تو تایلند که اکثر دختراش نونشون ا ...

حرف حق انقد بهت فشار اورد؟ حق داری خب 

اصلا حساب کن حرفات درسته. بگو از نظر شما دلیل بارون نیومدن چیه؟ کار خودشونه ینی؟🤡😂

.
اعمال خودمون؟؟؟؟؟

بله اعمال خودمون

تو یه عکس سال ۹۸ابان ماه خیابونا پر برف بود 

الان چی؟ 

روز به روز وضعیت بدتر، بی بند و باری بیشتر ، بی اعتقادی بیشتر 

بارون واقعا رحمت خداست که نازل میشه حتما باید مث قوم عاد و ثمود صاعقه بمون بزنه یا شهر و کشور با خاک یکسان شه تا بفهمیم مقصریم و بخاطر گناهامونه نیومدنِ بارون؟

.
حرف حق انقد بهت فشار اورد؟ حق داری خب اصلا حساب کن حرفات درسته. بگو از نظر شما دلیل بارون نیومدن چیه ...

حرف حق بهم فشار اورده؟😂😂😂فکر کردی حرفت حقه؟😂خیلی .... من اگه سرچیزی فشاری بشم سر حماقت ادماست که الان برای همونم نشدم

ببین نمیدونم کی ای چی ای جیره بگیر کجایی

ولی هنوز انقد احمق نشدم که فکر کنم چون مردم پوشش اختیاری دارن بارون نمیاد

البته مردم نه،چون مردم یعنی همه مردم با هرجنسیتی

شما... با مردجماعت کار ندارین😂اینجا بازم مشکل از زنان این مملکته بخاطر اونا دو روز دیگه قراره تو دوروبریات تو قحطی زندگی کنین اره؟پس چه خدای بی رحمی داری 

نکنه شیطان پرستین؟😮🙁

حرف حق بهم فشار اورده؟😂😂😂فکر کردی حرفت حقه؟😂خیلی .... من اگه سرچیزی فشاری بشم سر حماقت ادماست که ...

کاملا مشخصه فشار نیومده بهت🤝🏼🤡

آفرین بابت حماقت خودت حداقل فشار بخور، تا کی میخوایید سرتونو بکنید زیر برف و عادی جلوه بدید 

اوکی شما حجاب اختیاری دارید چرا سال ۹۸که حرف از حجاب اختیاری و آزادی و فلان نبود آبان ماه تو این وضعیت نبودیم؟ 

نعوذ بالله خدا باید حتما به صدا دراد که چرا بارون نمیاد؟ عقل و شعور پس کجاست آدم متمدن نما؟ 

با مردا هم کار داریم .من همونیم که دارم با شما سر حجاب اختیاریت بحث میکنم ولی تو خیابون یه مرد نگاه به امثال شما بندازه میگم مشکل از مرده هم هست 👌🏼

بگذریم .برای کسی که نخواد بفهمه هر توضیحی اضافست 

.