2777
2789

وای الان یکی تو ی تاپیکی ادرس ی داستان جن گذاشته بود منم خوندم وهی خودمو زدم ب اون راه ک نترسم و هی بسم ا... گفتم و خوندم.اون وقت تاحالا دارم تاپیک میخونم باخیال راحت .یهو ی صدا اومد اینجوری . چ چ چ چ چ.وای مث چی ترسیدم چشامو بستم و دستمو رسوندم ب کلید برق .ووی چکنم ؟؟

آره نخون‌.منم چند روز پیش پشت سرهم از این جور چیزا خوندم.شب ترسیدم.دیگه نمیخونم.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوندم نمیترسیدم.تازه داشتم دنبال داستانای دیگش میگشتم ک کلا گمش کردم و رفتم مشغول تاپیکای دیگه شدم .یهو اینجوری شد.الان چراغ روشن نشستم .خدا کنه .هوا روشنه ؟؟من تو اتاقم جرات نمیکنم پاشم

هوا روشن شده

من اصلا اینا رو نمیخونم.

دیگه نخون

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
واااااای اسمتوچی گذاشتی؟مااول میخواستیم اسم دخترمونو آسنات بذاریم ثبت احوال قبول نکرد😢😢😢داغ دلموت ...

عه راست میگی ؟من از روزی ک ازدواج کردم شوهرم هی آسنات گفت.مونده رو زبونمون .ولی من تا حالا هزارتا اسم گفتم.آفرین دوست دارم جدیدا ک شوهرم میگه نه آسنات.جدا ثبت احوال قبول نکرده ؟؟

واااااای اسمتوچی گذاشتی؟مااول میخواستیم اسم دخترمونو آسنات بذاریم ثبت احوال قبول نکرد😢😢😢داغ دلموت ...

ثبت گیر میده

شما منبع اسم معرفی میکردی با معنا و رفرنس تایید میکردن

منم اسم دخترمو اداره ثبت قبول نکرد اول بعد دیگه کلی منبع و رفرنس جمع کردم بالاخره شناسنامه دادن حدود ۱ ماهی بیشتر طول کشید

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

دوستم اسم بچه اش آسنات هست 

کی گفته قبول نمی کنه اسم شناسنامه ايشه