2777
2789
عنوان

من تا غسال خونه رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 40 پست
منم تنهام دارم میترسم

ببخشید عزیز هدفم ترس نبود هرچند مردن واقعا ترس نداره

چون به محض مردن روح خارج میشه از جسم باقیش اعمال ما هستن 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من از دیدن جنازه هم ترس داشتم تا اینکه جلوی چشمام مرگ یکیو دیدم.. کامل ترسم ریختاابته یه مدت دچار تر ...

من لزومی نداشت برم واقعا چون دختر خاله یکیم ترسید و نرفت ولی خودم دلم خواست برم که ببین انسان ته اش چیه ...

با مامان رفتم که اونم حالش بد نشه جون متاسفانه مامانم مثل من نیست میترسه از این چیزا

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم پدربزرگم دیدم گذاشتنش تو خاک هم خالمو تو غسالخانه رفتم ولی ندیدم بشورن البته مگه میزارن بری ا ...

موقع غسل نوبت میت میشه اعضای خانواده میزارن 

البته شهرستان بود خیلی گیر ندادن تهران نمیدونم

منم مادر بزرگم امروز فوت شد بیچاره اسکلت مونده بود ازش پوشکی رو جا افتاده بود ..جوونیش عالمی داشت .. ...

خدا رحمتش کنه دقیقا خاله من پوست و استخون بود فکر کنم شده بود ۴۰کیلو 

21 سالمه دختر هستم پر گناه امکان بیرون رفتن هم ندارم به نظرتون چجوری آماده کنم خودمو ؟چه کارهایی کنم ...

عزیز من اوجدم ۲۱ سالت خداروشکر میکنم و شکر کن الان تو جوانی بفکر تغییر هستی عزیزم

واجباتت رو کامل انجام بده این مهمترین قدم هست و روزانه ۵۰ آیه قران رو بخونی خیلی عالیه نتونستی یک صفحه بخون با معنی 

ایتاد محمد شجاعی کانالشم برو گوش کن و عمل کن علاوه بر اون بخوای تو سایتش بری میتونی باتوجه به نوع نیازت بهت برنامه بدن رایگانم هست 

سلام عزیزم،ببخشید سوالم ربطی به تاپیکتون نداره،در مورد طب اسلامیه،من داروی مرکب۳ رو یه شب دوتا فندق ازش خوردم الان دوروزه که ادرارم به رنگ آجری درومده ،گاهی پررنگ تر گاهی کمرنگ تر،

آیا نشانه پاکسازیه؟

برای عفونت ادرار و مثانه خوردمش ولی کمی ترسیدم

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

سلام عزیزم،ببخشید سوالم ربطی به تاپیکتون نداره،در مورد طب اسلامیه،من داروی مرکب۳ رو یه شب دوتا فندق ...

سلام عزیزم از کسی که گرفتید زنگ بزنید سوال کنید طبق مزاجتون جوابتون رو بدن

سلام عزیزم از کسی که گرفتید زنگ بزنید سوال کنید طبق مزاجتون جوابتون رو بدن

خودم گرفته بودم

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

خودم گرفته بودم

باید تحت نظر باشید

منخیلی وقته تو این زمینه دیگه کاری نمیکنم ...

البته قبلا هم آموزش برای خودم رفتم تونستم کمکی هم میکردم به بقبه

من بیمار آقای پارسا فرد هستم که تو لیست نمایندگان طب اسلامی در اهواز دیدم ماشاالله به این ذکاوت آقای پارسافرد که مشهور شده تو کل ایران

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار