2777
2789
عنوان

من تا غسال خونه رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم برا شستنش اونجا بود براش دعا کردم

خدا رحمتشون کنه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
روحش شاداما تنهام وترسیدم

ممنون. بخاطر این نوشتم که بهش فکر کنیم و نترسیم 

خودمون آماده کنیم دنیا جای دل بستن نیست ترسم واقعا نداره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
فایده داره به نظرتون برای من که تنبلم و حس دلسوزی وعاطفه ندارم

بشدت مفیده 

مشخص دنبال رشدی پس حتماااا رشد میکنی 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
آره دلم میخوام ذاتم بشه مثل ذات آقای رییسی

عزیزم حتما درست میشه همچی قابل اصلاح بشرط خواستن با استا. پیش بری اصلا زندگی برات شیرین تر از عسل میشه

من از دیدن جنازه هم ترس داشتم تا اینکه جلوی چشمام مرگ یکیو دیدم.. کامل ترسم ریخت

اابته یه مدت دچار تروما شدم ولی ارزششو داشت قوی تر شدم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

21 سالمه دختر هستم پر گناه امکان بیرون رفتن هم ندارم به نظرتون چجوری آماده کنم خودمو ؟چه کارهایی کنم ...

از نماز شروع کن بعد معنی ایات قران بخون و کم کم شروع کن ترک گناه 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خلاصه مرگ اصلاااا ترسناک نیست بشرطی که کوله بارت رو آماده کرده باشی

منم مادر بزرگم امروز فوت شد بیچاره اسکلت مونده بود ازش پوشکی رو جا افتاده بود ..جوونیش عالمی داشت ..چ بود و چ شد ...پناه ب خدا ب گذر زمان

خدا رحمتش کنه...آره دنیا خیلی کوچیک و زودگذره...وقتی میرم قبرستون و می بینم جنازه ها رو بالای تابوت دارن سمت قبرا برای دفن می برن با خودم میگم اینا هم مثل ما یه روز دنیا رو گذروندن و حالا اون جسم خاکی جا مونده باید بره برای پوسیدن تلخ و غم انگیزه.💔💔

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا