2777
2789
عنوان

ندید بدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9111 بازدید | 236 پست
عزیزم😂😂خودتون کدوم شهر هستید؟؟

ما شمالیم. بخدا وضعون بد نیست ولی نمیدونم چرا اون شب اون حرکتو زدیم🤣🤣

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ما شمالیم. بخدا وضعون بد نیست ولی نمیدونم چرا اون شب اون حرکتو زدیم🤣🤣

ای جااانم😂😂😂

من هنوزم که هنوزه با دیدن بعضی خونه ها اینجوریم😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط وقتی راننده شدم😅

بگو چکار میکردی😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زن عموم هرچی بخره تا تو چشم ادم فرو نکنه ول نمیکنه از قاب گوشی تا طلا 

یه بار رفتیم خونشون قاب جدید خرید بوده 5000هزاربار اومد جلومون هی گوشی برد اینور اونور تا ما ببینیم تهشم خودش گفت ببینید قاب جدید گرفتم متوجه شدید.؟  چجوریه.؟  گرون گرفتمش

زندگی کوتاهه 

زن عموم هرچی بخره تا تو چشم ادم فرو نکنه ول نمیکنه از قاب گوشی تا طلا یه بار رفتیم خونشون قاب جدید خ ...

اینجور ادما طعم زندگی رو نمیفهمن چون فقط میخوان خودشونو تو چشم دیگران بزرگ کنن....نمیدونن که بیشتر حقارت و حسادتشون نمایان میشه

قربونت منم دلم براش میسوخت که اینجوری میکنه ولی به خدا کسی کاریش نداره از اول مجردیش تسخ و بد دهن می ...

اخ اخ نزديكين بهم؟ 

با ادم سمي نزديك بودن سخته واقعا

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

وای خط دوم تو پرانتز نوشتی دکار +اسمش من تو مغزم دکتر رضا پلی شد اومدم خط اخر دیدم نوشتی مثلا دکتر ر ...

تلپاتیه😂😂😂خودم بیشتر داشتم فکر میکردم چه اسمی بگم که به اسم خود طرف شبیه نباشه

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛

یکی از آشناهای دورم که هر جا میشینه میگه هیچکی اندازه خانواده ما گوشت نمیخوره  یا میگه کله پاچه گرونه ولی ما هر هفته باید بخوریم 

یا جاریم که هر سری میره بازار زنگ میزنه میگه شوهرم ۱۵ تومن  پول داد گفت برو بازار هر چی میخوای بخر اصلا پول براش مهم نیس یا میگه شوهرم هر روز واسه سه تا دخترام بهترین خوراکیا رو میخره و بهشون یه تومن پول تو جیبی میده 

خلاصه خیلی رومخن نمیگن شاید تو این گرونی طرف دلش بخواد و نتونه بخره

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

آذر همه رو دعوت کردی من بدون دعوت اومدم تاپیکت همین الان یه نمونه ندید بدیدم من 🫤🫤😂😂

خیلی خوش اومدی عزیزم💝😍

همه کاربرا برام عزیزن😘😘

چ سالی؟

سال ۷۹