2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب مادرت توضیح بده جدیدا مادرا چرا اینجور شدن

مادرا همیشه دختر تازه عروسشونو یجوری تشویق میکنن ک خیلی قانع نباشن چون خودشون بعضیاشون تو سختی بودن و سردو گرم چشیده ان

نمیشه از هیچ طرف بوم افتاد بهرحال باید اعتدالو رعایت کرد

مادرا همیشه دختر تازه عروسشونو یجوری تشویق میکنن ک خیلی قانع نباشن چون خودشون بعضیاشون تو سختی بودن ...

انظارت طلا ب نظرت از تعادل خارجه ؟ بخدا دیگه درست و غلط تشخیص نمیدم!

خونه خریدنش حتمیه؟ اگه جربزشو میبینی داره و پای حرفشه پس صبوری کن همونم ارزش داره من اولای زندگیم پای مستاجری کشیدن خیلی سختی کشیدم

و دیگه هم اشاره نکن چی برات بخره یا نخره جالب نیست بذار اولین دفعش بگذره اونوقت دستت میاد چ سلیقه ای داره تو هدیه دادن و اینا..

ی بنده خدایی دیدم جدیدا ی جفت گوشواره خریده همون واسش شده ۵۰ ت متاسفانه خب طلا هم گرونه واقعا

اما خب خدای نکرده اگه دیدی واقعا خسیسه و اهمیت نمیده اونجا باز ی بحث دیگست 

انظارت طلا ب نظرت از تعادل خارجه ؟ بخدا دیگه درست و غلط تشخیص نمیدم!

ن عزیزم منظورم این نیست منظورم اینه ادم نباید خیییلی بساز و قانع باشه که طرف بد بار بیاد ن اینکه تو دوران پس انداز و تلاش واس بهتر شدن بیش از حد ب همسرش فشار بیاره خصوصا اگه از سر چشم و هم چشمی و مقایسه باشه.  شمارو نگفتم